Follow us

Η Oysho φούστα που θα σε ρωτούν όλοι από πού την αγόρασες

Η φούστα που χρειάζεσαι στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Η Oysho φούστα που θα σε ρωτούν όλοι από πού την αγόρασες Splash/Ideal Images

Οι φούστες τους τελευταίους μήνες έχουν κατακλύσει το street style σε κάθε πιθανή εκδοχή και είναι αδύνατο να τους αντισταθείς. Οι πρόσφατες εμφανίσεις των fashionistas σε συνδυασμό με τις τάσεις της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '22-23 μάς θύμισαν τη στιλιστική αξία τους. Είναι εξίσου θηλυκές, κολακευτικές και ευκολοφόρετες με τα φορέματα. Μπορεί να μην αποτελούν one piece outfits, όμως, έχουν χάρη και κομψότητα. Μάλιστα, η fashion κοινότητα το τελευταίο διάστημα έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα σε μία συγκεκριμένη εκδοχή τους, που δεν περιμέναμε να δούμε σε τόσο μεγάλο βαθμό στο street style. Ο λόγος για τις τζιν φούστες, δηλαδή εκείνα τα fashion items που φέρουν το ντένιμ ύφασμα που τόσο αγαπάμε και φοράμε συνέχεια σε πολλές εκδοχές του. Οι fashionistas, ωστόσο, έχουν επαναφέρει και ένα ακόμη look του, που ήταν, είναι και θα είναι μία από τις πιο κομψές εκδοχές των γυναικείων φουστών.

Ο λόγος για την πένσιλ φούστα, εκείνη που αγκαλιάζει σφιχτά τη μέση, δίνοντας περισσότερο σχήμα στη σιλουέτα. Έχει συνήθως μίντι μίκος και κατά καιρούς θα δούμε και τη μάξι εκδοχή τους -όπως πριν λίγο καιρό- αλλά και τη μίνι. Φέρουν ένα διακριτικό άνοιγμα στην πίσω μεριά, προσφέροντας άνεση στο περπάτημα αλλά και μία μικρή σέξι πινελιά. Έχουν στενή εφαρμογή και αποτελούν τις αγαπημένες των office girls. Εμείς, λοιπόν, βρήκαμε την πιο άνετη εκδοχή της στην Oysho -και όλοι θα σε ρωτούν από πού την πήρες.

Get the look

Όπως θα δεις παρακάτω έχει μίντι μήκος, ψηλόμεση εφαρμογή, σκίσιμο στην πίσω μεριά και μία street style διάθεση. Αποτελεί την πιο μοντέρνα και ενδιαφέρουσα πρόταση στις πένσιλ φούστες, που μπορείς να φορέσεις σε day to night εμφανίσεις ακόμα και με τα sneakers σου. Κοστίζει μόλις 35,99 € και θα τη βρεις παρακάτω

Η Oysho φούστα που θα σε ρωτούν όλοι από πού την αγόρασες
Μίντι ψηλόμεση φούστα σε μαύρο χρώμα, Oysho

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ