Follow us

Τα 8 παπούτσια που χρειάζεσαι για τη δημιουργία της πιο ευέλικτης γκαρνταρόμπας

Για να δημιουργήσεις την πιο ευέλικτη γκαρνταρόμπα θα πρέπει να έχεις αυτά τα παπούτσια.

7 παπούτσια που θα αγοράσεις τώρα στις εκπτώσεις και θα φοράς μέχρι και την άνοιξη Splash/Ideal Images

Είναι πολύ δελεαστικές οι τάσεις, όμως, τις περισσότερες φορές δεν έχουν διαχρονική αξία και σε ακόμη περισσότερες περιστάσεις έχουν μικρή στιλιστική ευελιξία. Για αυτό και αξίζει να επενδύεις κυρίως σε κομμάτια που πληρούν αυτά τα κριτήρια. Σήμερα, λοιπόν, θα κάνουμε λόγο για τα παπούτσια που συγκαταλέγονται σε αυτή την κατηγορία και αξίζουν σίγουρα μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου.

Με αυτά τα υποδήματα στην γκαρνταρόμπα σου θα είσαι πάντα έτοιμη για οποιαδήποτε περίσταση.

Shoes No. 1 | Λευκά Sneakers

Σίγουρα δεν προκαλεί κάποια έκπληξη η αναφορά μας σε αυτά, ωστόσο, αποτελούν βασικό κομμάτι κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας.

Shoes No. 2 | Workout sneakers

Δεν πρέπει να μπερδευτούν με τα λευκά sneakers. Τα καθαρά αθλητικά παπούτσια βρίσκουν τη θέση τους στη γυμναστική αλλά και στα casual chic looks του Σαββατοκύριακου και γιατί όχι συνδυασμένα και με ένα κοστούμι στο γραφείο (δες εδώ περισσότερα).

Shoes No. 3 | Nude γόβες

Ευέλικτες και κομψές, οι γόβες σε ουδέτερη απόχρωση είναι μία στιλιστική αναγκαιότητα.

Shoes No. 4 | Μαύρα μποτάκια

Τα μαύρα μποτάκια με την στενή εφαρμογή θα φορεθούν τόσο με παντελόνια όσο και με φούστες ή φορέματα. Επένδυσε οπωσδήποτε σε ένα ζευγάρι.

Shoes No. 5 | Μαύρα loafers

Θα σου προτείναμε αυτή εδώ την εκδοχή από τη Massimo Dutti, που θα φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ. Είναι διαχρονικά και απίστευτα chic.

Shoes No. 6 | Combat μποτάκια

Τα combat μποτάκια είναι όσο ευέλικτα είναι και τα παραπάνω. Ωστόσο, αυτά θα πρέπει να χρησιμεύουν και για τις χειμερινές περιστάσεις με χιόνια.

Shoes No. 7 | Τα παπούτσια ''κόσμημα''

Είναι τα παπούτσια που σε κάνουν να νιώθεις υπέροχα, αποτελούν ένα πραγματικό κόσμημα στην γκαρνταρόμπα σου και τα φοράς στις πιο εκλεκτές περιστάσεις.

Shoes No. 8 | Oxfords

Από το γραφείο έως ένα δείπνο, τα oxfords παπούτσια είναι η άνετη εναλλακτική πρότασγ στις γόβες ανεξάρτητα από την εποχή και τις τάσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ