Follow us

Tο skinny τζιν είναι πάντα επίκαιρο | Δες πώς το φόρεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Το υποδειγματικό look της Σταματίνας Τσιμτσιλή με το φετινό "outsider" στα παντελόνια, το skinny τζιν.

MissBloom TEAM
Stamatina Tsimtsili NDP Photo Agency

Τον τελευταίο καιρό τις συζητήσεις πάνω στα τζιν παντελόνια μονοπωλούν περιγραφές όπως baggy, loose, wide leg και η skinny εφαρμογή, που κάποτε μεσουρανούσε στη μόδα, φαίνεται να έχει ξεχαστεί για τα καλά. Πράγματι, οι τάσεις που αναδύονται μέσα από τις πρόσφατες συλλογές των μεγαλύτερων οίκων μόδας καθώς και από το street style κρατάνε αυστηρή γραμμή απέναντι στα στενά τζιν. Για πολλές γυναίκες, όμως, το κεφάλαιο "τζιν” δεν υπάγεται σε trends αλλά είναι κάτι πιο διαχρονικό που εξαρτάται καθαρά από τις προτιμήσεις της καθεμίας. Σε αυτή την κατηγορία γυναικών φαίνεται να ανήκει και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία δεν αποχωρίζεται ποτέ το αγαπημένο της στενό τζιν παντελόνι.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ως μία από τις πιο έμπειρες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και μάλιστα από τις πιο επιδραστικές στο στιλ, έχει αποδείξει πως η μόδα και ο τρόπος που ντύνεται δεν αποτελεί απλώς ένα διαδικαστικό θέμα, αλλά την ενδιαφέρει πραγματικά. Συχνά οι ενδυματολογικές της επιλογές αποτελούν στιλιστική έμπνευση για τις Ελληνίδες που την παρακολουθούν, με τα playful φορέματα, τις ψηλές δυναμικές μπότες και τα τζιν παντελόνια να κυριαρχούν σε αυτές.

Σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της εμπιστεύθηκε για ακόμη μία φορά το αγαπημένο της ντένιμ κομμάτι, στην αγαπημένη της γραμμή. Πιο συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε ένα μαύρο ψηλόμεσο skinny τζιν, το οποίο συνδύασε με ένα πουλόβερ με pattern σε λευκό και ροζ και ένα γούνινο παλτό. Ολοκλήρωσε το look με φλατ suede μποτάκια σε μαύρο χρώμα και με μία shopper bag με χρυσή αλυσίδα.

Tο skinny τζιν είναι πάντα επίκαιρο | Δες πώς το φόρεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η παρουσιάστρια "έχτισε" γύρω από το εφαρμοστό τζιν της ένα ιδιαίτερα κομψό σύνολο που επιβεβαίωσε πως αυτό το κομμάτι είναι πάντοτε επίκαιρο. Μπορεί η μόδα σήμερα να το απορρίπτει, όμως η επιστροφή του στις τάσεις δεν αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αντίθετα το διχαστικό comeback του μπορεί να έρθει ανά πάσα στιγμή.

Πώς να φορέσεις το skinny τζιν με σύγχρονο τρόπο

Τάση ή όχι, όλες έχουμε ένα skinny τζιν στην ντουλάπα μας, που ίσως τον τελευταίο χρόνο να έχουμε παραμελήσει. Για να το αξιοποιήσουμε περισσότερο, ξεκινώντας από ένα chic office look, μπορούμε να το συνδυάσουμε με ένα oversized λευκό πουκάμισο, μία φαρδιά ζώνη και ένα ζευγάρι δετές μπότες με λεπτό τακούνι. Σε πιο χαλαρές περιστάσεις, απόφυγε να το συνδυάσεις μα sneakers και αντ' αυτού προτίμησε ένα ζευγάρι μπαλαρίνες. Πρόσθεσε ένα μάλλινο πουλόβερ και μία crossbody τσάντα και θα έχεις ένα σύγχρονο καθημερινό look. Στη βραδινή σου έξοδο, σου προτείνουμε να το φορέσεις με ένα τοπ με bell sleeves και τα kitten heels σου. Βάλε περισσότερη λάμψη με ασημένια κοσμήματα και ένα τσαντάκι χειρός με μεταλλική υφή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ