Follow us

Τα denim κομμάτια που αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου αυτή την άνοιξη

Aνανέωσε το ανοιξιάτικο στιλ σου με τα πιο ξεχωριστά denim κομμάτια.

Τα denim κομμάτια για να φορέσεις την άνοιξη Splash News / Ideal Images

Οι συλλογές των οίκων μόδας για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι '23 θα μπορούσαν να έχουν πολλούς διαφορετικούς τίτλους, αλλά σίγουρα ένας από αυτούς θα ήταν " η αποθέωση του denim". Η συγκεκριμένη υφή αποτέλεσε τη βάση για ευφάνταστα σχέδια που παρουσιάστηκαν στα μεγαλοπρεπή catwalks των μητροπόλεων της μόδας. Και ενώ τα τζιν κομμάτια θεωρούνται πλέον διαχρονικά, φέτος προσεγγίστηκαν ποικιλοτρόπως, και σε αυτά ξεδιπλώθηκε όλη η δημιουργικότητα και ευρηματικότητα των σπουδαιότερων σχεδιαστών.

Ο πειραματισμός πάνω στο denim απέδωσε καρπούς, καθώς από αυτόν "γεννήθηκαν" τα εκκεντρικά φορέματα με patchwork που σύστησε στο κοινό ο οίκος Marine Serre, τα ξεβαμμένα τζιν με τις ιδιαίτερες αποχρώσεις και τα ψυχεδελικά σχέδια από τη συλλογή της Masha Popova, αλλά και τα μπουστάκια ή τα τσαντάκια με denim υφή που η Diesel παρουσίασε στην SS '23.

Η πολύπλευρη προσέγγιση και προσοχή που δόθηκε στο κλασικό τζιν είναι που ανήγαγε τις πιο ασυνήθιστες εκδοχές του σε must αυτής της σεζόν. Με έμφαση στη δυναμικότητα, τις μακριές επιβλητικές γραμμές, το ατημέλητο στιλιστικά αποτέλεσμα και τα fun στοιχεία, το denim θα μπει στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου και θα την ανανεώσει ολοκληρωτικά. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ είναι να δώσεις ευκαιρία στα παρακάτω ξεχωριστά κομμάτια:

Καμπαρντίνα

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η καμπαρντίνα είναι από τα πανωφόρια που πρωταγωνιστούν την άνοιξη. Ο πιο σύγχρονος τρόπος να τη φορέσεις είναι στην denim version της, ιδανικά συμπληρώνοντας τη με το αγαπημένο σου τζιν και ένα ζευγάρι cowboy boots.

Γιλέκο

Αδίκως το τζιν γιλέκο υποτιμάται ανάμεσα στα υπόλοιπα κομμάτια από το ίδιο υλικό. Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί, με ένα λευκό πουκάμισο από μέσα και μία χαμηλόμεση τζιν φούστα, μέχρι το βράδυ, με το δερμάτινο παντελόνι σου και ένα ζευγάρι μπότες με λεπτό τακούνι.

Floor length φούστα

Floor length σε ελεύθερη μετάφραση θα πει "να σκουπίζει το πάτωμά", και όσο και αν σου ακούγεται δυσάρεστο, μία τζιν φούστα με αυτό το χαρακτηριστικό θα σε ανταμείψει στιλιστικά. Συνδύασέ τη με ένα ασύμμετρο τοπ, μυτερά μποτάκια και μία crossbody τσάντα για ένα θηλυκό και κομψό all day look.

Τζιν παντελόνι με πράσινους υποτόνους

Αν έχεις βαρεθεί να φοράς το ίδιο τζιν παντελόνι στην καθημερινότητά σου, το τζιν με τους πράσινους υποτόνους θα φέρει την επιθυμητή ανανέωση στο στιλ σου. Σύγχρονο και ιδιαίτερο θα γίνει μία άκρως ενδιαφέρουσα προσθήκη στα night out σύνολα σου, σε συνδυασμό με ένα τοπ με διαφάνεια και ένα oversized δερμάτινο τζάκετ.

Μίντι Φόρεμα

Η μίντι/μάξι γραμμή έχει φέτος την τιμητική της, παίρνοντας τη σκυτάλη από τις ultra mini φούστες και φορέματα που πέρσι αποτέλεσαν it κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Επίλεξε ένα τζιν φόρεμα σε μίντι γραμμή για να είσαι πάντα stylish στη βόλτα σου ή στις νυχτερινές σου εξόδους.

Βερμούδα

Η άνοιξη είναι μία μεταβατική εποχή μεταξύ χειμώνα και καλοκαιριού, για αυτό και η βερμούδα -το ενδιάμεσο μεταξύ σορτς και παντελονιού- αποτελεί μία έξυπνη και cool επιλογή για το καθημερινό rotation στα looks σου. Προτίμησε τη σε τζιν υφή, χαμηλόμεση και σε loose γραμμή για αβίαστα κομψά σύνολα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ