Follow us

H Κλέλια Ανδριολάτου δημιούργησε το απόλυτο athleisure look με τα πιο απρόσμενα κομμάτια

Η Κλέλια Ανδριολάτου έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στο athleisure στιλ, με ένα υποδειγματικό look.

MissBloom TEAM
Κλέλια Ανδριολάτου NDP Photo Agency

Όσο περνάνε τα χρόνια, οι προτεραιότητες στο στιλ μεταβάλλονται. Παλαιότερα, στην κορυφή αυτών βρισκόταν το elegance, το "καθώς πρέπει” ντύσιμο και ούτε που γινόταν λόγος για casual κομμάτια στα καθημερινά looks. Η σύγχρονη μόδα, όμως, έχει εγκαταλείψει ολοκληρωτικά τέτοιους περιορισμούς και έχει στραφεί σε μία πιο απελευθερωμένη προσέγγιση στα ρούχα, με εστίαση στην άνεση. Αποτέλεσμα αυτού, είναι η γέννηση του athleisure στιλ που αξιοποιεί κομμάτια συνδεδεμένα με αθλητικές δραστηριότητες και τα εντάσσει στα day-to-day σύνολά μας. Η Κλέλια Ανδριολάτου δημιούργησε ένα look που ανταποκρίνεται σ' αυτή την αισθητική, με κομψότητα και αποφεύγοντας επιδέξια τα στιλιστικά παραπτώματα.

Η ηθοποιός τον τελευταίο καιρό μονοπωλεί το ενδιαφέρον των media με τη συνεχώς ανοδική επαγγελματική της πορεία, ειδικά μετά τη συμμετοχή της στη σειρά "Maestro", που εντάχθηκε στο Netflix. Ωστόσο, η ίδια φαίνεται πως έχει ακόμη μία καλλιτεχνική πτυχή που αξίζει την προσοχή μας, και αυτή είναι, αναμφίβολα, ο τρόπος που ντύνεται. Η προσωπική αισθητική της εκτείνεται από boho chic μέχρι το σύγχρονο athleisure, με το δεύτερο να είναι και η πιο πρόσφατη αφορμή μας για στιλιστική έμπνευση.

Το look της Κλέλιας Ανδριολάτου

H Κλέλια Ανδριολάτου δημιούργησε το απόλυτο athleisure look με τα πιο απρόσμενα κομμάτια

Η Κλέλια Ανδριολάτου πειραματίζεται συχνά με το στιλ της, συνδυάζοντας διαφορετικά μεταξύ τους στοιχεία που δημιουργούν ενδιαφέρουσες αντιθέσεις. Αυτή τη φορά, για τη βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας, επέλεξε μία άνετη φόρμα σε μπλε ηλεκτρίκ χρώμα, ένα μαύρο ζιβάγκο και ένα ιδιαίτερο jacket που συνδύαζε δύο υφές, τζιν και δέρμα. Ολοκλήρωσε το σύνολό της με ένα ζευγάρι λευκά αθλητικά παπούτσια και το backpack της.

Η φόρμα και τα sneakers αποτελούν key-items του athleisure στιλ και η ηθοποιός τα ενσωμάτωσε με επιτυχία σε ένα καθημερινό look, που δεν στερούταν κομψότητας. Κίνηση ματ της ηθοποιού αποτέλεσε η επιλογή του jacket, το οποίο αναβάθμισε το χαλαρό χαρακτήρα των άλλων στοιχείων.

Πώς να πετύχεις το athleisure look με κομψότητα

Εκ πρώτης όψεως, ο συνδυασμός ενός "ατόφιου” αθλητικού κομματιού με ένα εντελώς διαφορετικό στιλ μπορεί να μοιάζει πολύ τολμηρός. Ωστόσο, αυτή η bold αντίθεση είναι που θα κάνει τη διαφορά στο ντύσιμό σου. Ο πιο διακριτικός και εύκολος τρόπος να το πετύχεις είναι με ένα ζευγάρι on trend soccer shoes, τύπου Adidas Samba, το οποίο μπορείς να φορέσεις με ένα σατέν φόρεμα ή μία μίντι πλεκτή φούστα σε παστέλ απόχρωση και να απογειώσει το ενδιαφέρον του look σου. Αν πάλι θες να πειραματιστείς έντονα, μπορείς να επιλέξεις μία baggy φόρμα και να τη συνδυάσεις με μπότες με λεπτό τακούνι και ένα oversized σακάκι. Τέλος, μπορείς να φορέσεις μία ποδοσφαιρική μπλούζα που εμπίπτει στην τάση του Blokecore- trend που ενώνει το ποδόσφαιρο με τη μόδα- , το αγαπημένο σου χαμηλόμεσο τζιν και ένα ζευγάρι kitten heels για ένα σύγχρονο σύνολο που θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ