Follow us

Το φινετσάτο φόρεμα που θα κάνει πιο ενδιαφέρον το office look σου

Το φόρεμα που θα δώσει φινέτσα στο ανοιξιάτικο office style σου.

Το φινετσάτο φόρεμα που θα κάνει πιο ενδιαφέρον το office look σου Splash/Ideal Images

Tα φορέματα έχουν αναδειχθεί στο ''hero'' κομμάτι των τελευταίων ημερών. Oι απαιτητικοί ρυθμοί της καθημερινότητας τα έχουν μετατρέψει σε μία πραγματική στιλιστική ανάγκη. Έτσι η προσοχή μας τον τελευταίο καιρό έχει εστιαστεί πάνω τους και αναζητάμε τόσο τις νέες τάσεις, όσο και τα πιο ευέλικτα κομμάτια για τις πιο updated ανοιξιάτικες εμφανίσεις.

Ξέρουμε πως η ημέρα έχει μόλις 24 ώρες και σε αυτές πρέπει να χωρέσουμε τόσο διαφορετικές περιστάσεις όσο και υποχρεώσεις. Το σύνολο, που θα επιλέξουμε το πρωί, θα πρέπει να ανταπεξέλθει στιλιστικά σε όλο το πρόγραμμα της ημέρας και αυτό είναι κάπως δύσκολο ακόμα και για τα ευκολοφόρετα και stylish φορέματα της συλλογής μας. Για αυτό το λόγο ξεκινήσαμε μία μεγάλη αναζήτηση, ένα κυνήγι στιλιστικού θησαυρού θα λέγαμε, για να βρούμε το φόρεμα που μπορεί να ανταπεξέλθει: Στο office style, τις casual περιστάσεις και σε βραδινές εξόδους.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σε ενημερώσουμε, πως βρήκαμε το must have φόρεμα που πληροί όλες τις στιλιστικές απαιτήσεις σου. Πρόκειται για το σεμιζιέ, το φόρεμα που συνδυάζει την κομψότητα και την αυστηρότητα ενός πουκαμίσου με τη θηλυκότητα και τη χάρη ενός φορέματος. Στο δικό μας λεξικό θα το δεις να αναφέρεται και ως shirtdress και η Massimo Dutti σχεδίασε το ιδανικό.

The shirtdress | Το φόρεμα που θα δώσει φινέτσα στο office style σου

Με το που το είδαμε ξέραμε πως θα ήταν η ιδανική προσθήκη για το office style σου, καθώς έχει την αβίαστη κομψότητα, τη δυναμικότητα και τη φινέτσα που χρειάζεται κάθε γυναίκα στο power dressing. Το φόρεμα από την ανοιξιάτικη συλλογή της Massimo Dutti έχει μίντι μήκος, ζώνη στη μέση που τονίζει τη σιλουέτα, τσέπες που δημιουργούν ενδιαφέροντες λεπτομέρειες και μία μπεζ απόχρωση που ταιριάζει με κάθε look. Το σχέδιο του θυμίζει κάτι από safari και είναι δύσκολο να του αντισταθείς.

Το φινετσάτο φόρεμα που θα κάνει πιο ενδιαφέρον το office look σου
Μίντι σεμιζιέ φόρεμα με τσέπες και ζώνη, Massimo Dutti

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ