Follow us

4 Zara φορέματα ιδανικά για μία μοντέρνα νύφη

Τα φορέματα της Zara που θα γίνουν τα ιδανικά νυφικά για την πιο μοντέρνα νύφη.

4 Zara φορέματα ιδανικά για μία μοντέρνα νύφη Splash/Ideal Images

Πολλές είναι οι celebrities και οι fashionistas που επιλέγουν την άνοιξη για τον γάμο τους. Μέχρι στιγμής έχουμε συναντήσει αρκετούς τέτοιους γάμους στα social media και το πιο ενδιαφέρον από όλα είναι φυσικά οι bridal στιλιστικές επιλογές. Την προσοχή μας έχουν κεντρίσει οι boho νύφες, οι εναλλακτικές Γαλλίδες, οι glamorous αλλά και οι μινιμαλίστριες, που επιλέγουν τον πολιτικό γάμο και τα πιο ιδιαίτερα σχέδια λευκών φορεμάτων. Μάλιστα, στη διάσημη πλατφόρμα του Tik Tok συναντάμε πολλές νύφες, που δεν έχουν μόνο ένα νυφικό ή δύο, αλλά ακόμα και 4 διαφορετικές εμφανίσεις. Με λίγα λόγια έχουμε μία γενικότερη εικόνα για όσα επιθυμεί μία σύγχρονη νύφη να φορέσει κατά τη διάρκεια της πιο ρομαντικής ημέρας -ή ημέρες- της ζωής της.

Σήμερα, όμως, θα επικεντρωθούμε σε μία συγκεκριμένη νύφη, εσένα που σκοπεύεις να ενώσεις τη ζωή σου με εκείνη του/της συντρόφου σου με πολιτικό γάμο. Ξέρουμε πως θέλεις να αποφύγεις τα κλισέ, τα παραδοσιακά έθιμα και όσα έχουμε συνηθίσει τις νύφες να φορούν. Μπορούμε, λοιπόν, να σου πούμε πως βρήκαμε τα ιδανικά wedding dress για έναν μη συμβατικό γάμο στη Zara και κοστίζουν πολύ λιγότερο από τις κλασικές επιλογές.

Η Zara παρουσίασε το νέο fashion drop της ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζουν τα ιδανικά νυφικά φορέματα. Σατέν, ρομαντικές γραμμές που αναδεικνύουν τη σιλουέτα και μία vintage αισθητική χαρακτηρίζουν τα σχέδια της. Φροντίσαμε να βάλουμε και κάποιες μίνι και μίντι εκδοχές με πιο casual look σε περίπτωση που θέλεις να είσαι ακόμα πιο μοντέρνα.

Ανακάλυψε παρακάτω τα πιο dreamy σύγχρονα φορέματα από τη Zara, που θα φορεθούν και ως νυφικά.

Wedding Bells by Zara

Σατινέ μάξι φόρεμα με μακρύ μανίκι και ''V'' λαιμόκοψη, Zara

Σατινέ μάξι φόρεμα με ''V'' λαιμόκοψη, Zara

Σατινέ μάξι φόρεμα με ίσια λαιμόκοψη, Zara

Μίντι φόρεμα με ίσια λαιμόκοψη, Zara

Λευκό μίνι φόρεμα, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ