Follow us

Το backpack που θα αντικαταστήσει την καθημερινή σου τσάντα

Η κομψή τσάντα που θα σου λύσει τα χέρια και θα αναβαθμίσει το καθημερινό σου look με ιταλική φινέτσα.

Το backpack που θα αντικαταστήσει την καθημερινή σου τσάντα Splash News / Ideal Images

Η κάθε γυναίκα έχει τη δική της στιλιστική αδυναμία. Μιλάμε για τα fashion items που κατέχουν μία εξέχουσα θέση στη γκαρνταρόμπα και τις εκάστοτε αγορές της. Αυτά μπορεί να είναι, μεταξύ άλλων, τα σακάκια, τα παλτό, τα πουκάμισα, τα φορέματα, τα παπούτσια αλλά και οι τσάντες, και στις τελευταίες θα εστιάσουμε σήμερα. Αν είσαι, λοιπόν, λάτρης των τσαντών, τότε θα βρεις το σημερινό shopping άρθρο ιδιαίτερα ενδιαφέρον αφού είναι αφιερωμένο σε αυτό το χρήσιμο και στιλιστικά απαραίτητο αξεσουάρ. Μην ξεχνάς πως λειτουργούν όπως τα πανωφόρια, καθώς ολοκληρώνουν μοναδικά κάθε σύνολο χωρώντας όλα όσα χρειαζόμαστε στην εκάστοτε περίσταση. Σήμερα, λοιπόν, θα κάνουμε λόγο για το παραμελημένο backpack που θα κάνει πέρα την αγαπημένη σου καθημερινή τσάντα.

Η τσάντα backpack με την ιταλική φινέτσα που θα κάνει update στο καθημερινό ντύσιμό σου

Ξέρουμε πως έχεις ένα κομψό backpack δεν θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη μόνο στα ταξίδια σου. Είναι μία τσάντα που θα σε βολέψει όσο καμία άλλη στην καθημερινότητά σου και πιο πολύ στο office style σου. Έχει χώρο για πολλά αντικείμενα (και το λάπτοπ σου), ενώ αφήνει τα χέρια ελεύθερα για να μετακινηθείς στα μέσα, στο περπάτημα ή στην καφετέρια για να πάρεις την απαραίτητη πρωινή δόση καφεΐνης. Τα stylish σακίδια πλάτης είναι οι τσάντες που χρειάζεται κάθε γυναίκα.

Για αυτό και εμείς σήμερα βάλαμε ως στόχο να βρούμε τo πιο κομψό σχέδια και το βρήκαμε στην νέα συλλογή της Carpisa. Ο λόγος για την παρακάτω τσάντα, που κυκλοφορεί σε τρεις αποχρώσεις, μαύρο, παστέλ ροζ και mint green. Φέρει την ιταλική φινέτσα και την απαραίτητη ποιότητα που έχουμε ανάγκη στις καθημερινές και όχι μόνο εμφανίσεις μας. Είναι μία τσάντα με ευελιξία, πρακτικότητα και πολύ στιλ και θα τη βρεις παρακάτω σε super τιμή. Ανάλογα με τις στιλιστικές ανάγκες σου, η απόχρωση που θα επιλέξεις θα σου προσφέρει πολλές δυνατότητες για μοντέρνα ανοιξιάτικα looks.

Το backpack που θα αντικαταστήσει την καθημερινή σου τσάντα
Σακίδιο πλάτης με λεπτομέρειες, Carpisa

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ