Follow us

Βρήκαμε την αγαπημένη τσάντα των Γαλλίδων στη νέα συλλογή της Zara

Η τσάντα - σύμβολο του γαλλικού στιλ που λατρεύουν οι fashionistas.

5 στιλιστικά tips από τις Γαλλίδες για να αποφύγεις τα fashion ατοπήματα του χειμώνα Splash News / Ideal Images

Για τις Γαλλίδες και την ιδιαίτερη αισθητική τους έχουμε κάνει λόγο πολλάκις στο παρελθόν. Το μπλαζέ ύφος, η φιλοσοφία του ''je ne sais quoi'' και η ανεπιτήδευτη κομψότητα πάντα κεντρίζει το ενδιαφέρον μας. Συνήθως επικεντρωνόμαστε στο στιλ τους και πιο συγκεκριμένα τις τάσεις που φορούν αλλά και δημιουργούν, τα καθημερινά ντυσίματά τους, τα must have κομμάτια της γκαρνταρόμπας τους αλλά και αυτά που δεν αποχωρίζονται ποτέ από τις εμφανίσεις τους. Μάλιστα, έχουμε μελετήσει στο παρελθόν τα looks τους και έχουμε μιλήσει για τους στιλιστικούς κανόνες, που δημιουργούν το χαρακτηριστικό στιλ τους, αλλά και τα λάθη που αποφεύγουν να κάνουν. Θα έλεγε κανείς, πως έχουμε εξαντλήσει όλα όσα θα μπορούσε να μας δώσουν οι εμφανίσεις τους. Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε τελειώσει με το Παριζιάνικο στιλ, αφού στο DNA τους ρέει ασταμάτητα η κομψότητα και αυτό σημαίνει ατελείωτες προτάσεις και tips.

Η τσάντα - σύμβολο του γαλλικού στιλ που λατρεύουν οι fashionistas

Σήμερα, ωστόσο, θα εστιάσουμε στο αγαπημένο τους fashion piece, μία τσάντα που δίνει το παρών όλο το χρόνο. Ο λόγος για την bucket τσάντα συνήθως από raffia υλικό, φανατικές θαυμάστριες της οποίας ήταν η Τζέιν Μπίρκιν και η Μπριζίτ Μπαρντό, οι οποίες δεν την αποχωρίζονταν ποτέ. Ακόμα και στις βραδινές εξόδους τους με τα mini φορέματα και τα φλατ παπούτσια, η μικρή ψάθινη τσάντα έδινε πάντα το παρών. Οι σημερινές Γαλλίδες αποτίουν φόρο τιμής σε αυτά τα style icons και κρατούν με περηφάνεια και πολύ στιλ τις δικές τους. Για αυτό και εμείς αναζητήσαμε την ιδανική και τη βρήκαμε στην νεά συλλογή της Zara.

Πρόκειται για ένα αξιολάτρευτο bucket σχέδιο που χωράει όλα τα απαραίτητα και φέρει και λουράκια για να την φορέσεις ως crossbody. Κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ και θα την ανακαλύψεις παρακάτω.

Βρήκαμε την αγαπημένη τσάντα των Γαλλίδων στη νέα συλλογή της Zara
Τσάντα bucket με λουράκι, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ