Follow us

All eyes on the skirt | 5 στιλ φούστας που θα απογειώσουν τα ανοιξιάτικα looks σου

Οι φούστες που δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σου αυτή την άνοιξη.

MissBloom TEAM
All eyes on the skirt | 5 στιλ φούστας που θα απογειώσουν τα ανοιξιάτικα looks σου Splash News / Ideal Image

Επιτέλους έφτασε η άνοιξη, η εποχή-συνώνυμο της ελπίδας, της αναγέννησης και της ζωντάνιας. Ένα "σκαλοπάτι" για το καλοκαίρι που όμως ακόμη κρατά στοιχεία από τον χειμώνα, και όσο και αν η "φύση" αυτή της εποχής θεωρείται απρόβλεπτη, άλλο τόσο σταθερό και διαχρονικό είναι το στιλ που συνδέεται με αυτή. Το ανοιξιάτικο ντύσιμο περιλαμβάνει κομμάτια που θα μπορούσαμε να δούμε άνετα σε κάθε εποχή πλαισιωμένα με το ανάλογο styling. Ωστόσο, οι φούστες έχουν τη τιμητική τους ως ανάλαφρες, playful επιλογές που συμπληρώνουν ιδανικά την ανεβασμένη διάθεση και τον ηλιόλουστο καιρό που επικρατεί αυτούς τους μήνες.

Γεγονός αποτελεί πως οι φούστες είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τη θηλυκότητα. Είτε φοριούνται από γυναίκες είτε από άνδρες, προσδίδουν ένα delicate ύφος στο κάθε look, κάτι που τις καθιστά απαραίτητες στο χτίσιμο μίας ολοκληρωμένης γκαρνταρόμπας. Και ενώ η feminine ενέργεια που αποπνέουν μπορεί να βρεθεί και στα φορέματα, η φούστα διαφοροποιείται επιτρέποντας μία μεγαλύτερη ελευθερία στους στιλιστικούς συνδυασμούς που μπορεί να υποστηρίξει.

Όσο για τις εκδοχές στις οποίες θα τις εντοπίσουμε, είναι αμέτρητες. Υφές, μήκη και χρώματα προσδίδουν μία μοναδικότητα σε κάθε κομμάτι και κάθε κομμάτι με τη σειρά του προσδίδει έναν ξεχωριστό χαρακτήρα στις εμφανίσεις μας. Στις παρακάτω επιλογές θα βρεις, χωρίς αμφιβολία, μία που θα ταιριάζει στη δική σου αισθητική και παράλληλα θα απογειώσει το street style game σου.

Τζιν φούστα

Πρωταγωνιστής της άνοιξης, με ντένιμ παντελόνια, γιλέκα, πουκάμισα, ακόμη και τσάντες να "πλημμυρίζουν” τις τάσεις, η τζιν φούστα είναι με μία λέξη "must” στο spring style σου. Φόρεσε της σε μάξι μήκος με ένα λευκό t-shirt και τα soccer shoes σου και εντυπωσίασε με την απλότητα του look σου.

Ασύμμετρη φούστα

Οι συνήθεις επιλογές όταν μιλάμε για φούστα είναι μίνι, μίντι, μάξι. Το ασύμμετρο μήκος είναι, όμως, μία εξίσου stylish επιλογή που θα δώσει φρέσκια πνοή στα σύνολά σου. Ένα ζευγάρι cowboy boots θα συμπληρώσει ιδανικά την ασύμμετρη φούστα σου.

Cargo φούστα

Τα utilitarian κομμάτια αποτελούν την ιδιαίτερα σύγχρονη τάση Gorpcore. Οι χαρακτηριστικές, πληθωρικές τσέπες των cargo εισάγονται και στις μίντι φούστες, ενώνοντας το girly στοιχείο με το αθλητικό στιλ που δημιουργεί μία άκρως ενδιαφέρουσα αντίθεση.

Κλος φούστα

Βγαλμένες από μία πιο ρομαντική δεκαετία, οι κλος φούστες αποτελούν αγαπημένο κομμάτι των Σκανδιναβών. Ο έντονος όγκος τους τις καθιστά statement κομμάτι της γκαρνταρόμπας, που όμως αποδεικνύεται ιδιαίτερα ευέλικτο. Φόρεσέ τες the scandi way, δηλαδή με αθλητικά παπούτσια και ένα crop puffer jacket.

Φούστα με διαφάνεια

Σίγουρα θα έχεις δει πως η διαφάνεια είναι φέτος στο επίκεντρο των τάσεων. Δεν λείπει από κανένα κόκκινο χαλί και από κανένα fashion show των μεγαλύτερων οίκων. Βέβαια, είναι ένα αρκετά bold κομμάτι, επομένως αν θέλεις να τη φορέσεις πιο διακριτικά, σου προτείνουμε να τη φορέσεις πάνω από το τζιν σου για ένα σύγχρονο και απόλυτα on trend σύνολο.

Οι φούστες που ξεχωρίσαμε για εσένα

Φούστα ντένιμ, Zara

Ογκώδης φούστα, H&M

Μίντι βαμβακερή φούστα carpenter, Bershka

Μίντι φούστα με τούλι με ασύμμετρο κάτω μέρος, Stradivarius

Ψηλόμεση ντένιμ φούστα, Massimo Dutti

Φούστα ασύμμετρο στρίφωμα, Mango

Φούστα cargo με λάστιχο στη μέση, Pull & Bear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ