Follow us

Pop of red | Ο πιο σύγχρονος τρόπος να φορέσεις το κόκκινο χρώμα

Οι κόκκινες, διακριτικές πινελιές φέτος θα κάνουν update το στιλ σου.

Pop of red | Ο πιο σύγχρονος τρόπος να φορέσεις το κόκκινο χρώμα Splash News / Ideal Images

Τι σου έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεσαι το κόκκινο χρώμα; Πολλοί το συσχετίζουν με τον έρωτα και το πάθος, άλλοι με τον θυμό, άλλοι με τον κίνδυνο και άλλοι με την αυτοπεποίθηση. Όλα αυτά τα στοιχεία και τα συναισθήματα που προκαλεί αυτό το μοναδικό χρώμα, μπορούν όμως να συνοψιστούν σε μία μονάχα λέξη: "ένταση”. Αυτό ακριβώς επιτυγχάνει η ζωηρή απόχρωση του, όταν εντάσσεται σε μία εμφάνιση. Πολλές το αγαπούν αλλά λίγες το τολμούν ενδυματολογικά, ειδικότερα σε πληθωρικά κομμάτια. Καλά τα νέα, λοιπόν, για όσες δειλά-δειλά θέλουν να εμπλουτίσουν το σύνολό τους με μικρές, κόκκινες πινελιές- αυτός είναι ο updated τρόπος να το φορέσεις το 2023!

Το φλογερό κόκκινο συγκαταλέγεται, μάλιστα, ανάμεσα στις τάσεις της φετινής χρονιάς, κάτι που επιβεβαιώνεται και από κάποιες από τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις που έχουν λάβει χώρα ως τώρα. Να θυμίσουμε τη viral εμφάνιση της Doja Cat στο show Υψηλής Ραπτικής του οίκου Schiaparelli στο Παρίσι, ντυμένη με 30.000 κρυστάλλους Swarovski και βαμμένη κατακόκκινη, από την κορυφή ως τα νύχια. Στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, πιο πρόσφατα, η Rihanna τραγούδησε στο ημίχρονο του φαντασμαγορικού Super Bowl – στο οποίο ενθουσίασε τους φανς αποκαλύπτοντας την εγκυμοσύνης της- με ένα total red σύνολο, με την υπογραφή του οίκου Loewe.

Αν και αυτές οι εμφανίσεις ήταν εξολοκλήρου σε κόκκινο χρώμα, η Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι που ολοκληρώθηκε στις 7 Μαρτίου, έδειξε το δρόμο για τον σύγχρονο τρόπο που φέτος θα φορέσουμε αυτό το bold χρώμα. Ο οίκος μόδας Louis Vuitton επέλεξε κόκκινα πέδιλα στο catwalk του για τη συλλογή FW '23, αντίστοιχα το ταϊβανέζικο luxury house Shiatzy Chen έβαλε ένταση στα looks του με crossbody κόκκινα τσαντάκια. Η σχεδιάστρια Stella McCartney, με τη σειρά της, προτίμησε επίσης τσάντες σε αυτό το playful χρώμα, ενώ πρόσθεσε και κόκκινες λεπτομέρειες και prints στις δημιουργίες της. Στο street style έξω από τα shows, η Venus Williams υιοθέτησε αυτό το trend, φορώντας ένα σύνολο σε αποχρώσεις του γκρι και κρατώντας ένα κόκκινο τσαντάκι.

Pop of red | Ο πιο σύγχρονος τρόπος να φορέσεις το κόκκινο χρώμα
Louis Vuitton FW'23

Shiatzy Chen
Shiatzy Chen FW'23

Stella McCartney
Stella McCartney FW'23

Venus Williams
Venus Williams

Τσάντες, παπούτσια, αξεσουάρ μαλλιών και διακριτικές λεπτομέρειες στα looks, όλα σε κόκκινα χρώμα, θα απογειώσουν και το δικό σου στιλ τους επόμενους μήνες. Εμείς σου προτείνουμε να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι glossy μπαλαρίνες, σε μία oversized τσάντα ή σε ένα τσαντάκι-πουγκί, ή ακόμη και σε ένα μαντήλι για το λαιμό, φυσικά σε ζωηρές κόκκινες αποχρώσεις.

Ιδέες για να βάλεις κόκκινο χρώμα στα looks σου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ