Follow us

Wanna be on top | Τρία κορίτσια του GNTM σου δείχνουν πώς θα απογειώσεις το βραδινό σου σύνολο

Τα τρία hot σύνολα που επέλεξαν οι Άννα Μαρία Ηλιάδου, Μαρίνα Γρηγορίου και Εμμανουέλα Μάινα στο night out τους.

MissBloom TEAM
Wanna be on top | 3 κορίτσια του GNTM σου δείχνουν πως θα απογειώσεις το βραδινό σου σύνολο NDP Photo Agency

Το GNTM είναι από τις εκπομπές που το ελληνικό κοινό έχει αγκαλιάσει όσο λίγες, ενώ o fashion χαρακτήρας του έχει προσελκύσει ιδιαίτερα τις λάτρεις της μόδας στη χώρα μας. Και ενώ στη Βίκυ Καγιά, παρουσιάστρια του show, ανήκει δικαίως ο τίτλος της "ιέρειας της μόδας”, η αλήθεια είναι πως μέσα από το διαγωνισμό μοντέλων αναδείχθηκαν αρκετές συμμετέχουσες, οι οποίες αποδεικνύονται πολλά υποσχόμενες χάρη στο στιλ τους. Το πιο "φρέσκο” style inspo έρχεται από το GNTM 3 και τρία από τα κορίτσια του, την Άννα Μαρία Ηλιάδου, τη Μαρίνα Γρηγορίου και την Εμμανουέλα Μάινα.

Οι τρεις τους είχαν ξεχωρίσει ιδιαίτερα ανάμεσα στις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες, ενώ η Άννα Μαρία αναδείχθηκε και νικήτρια του show. Πλέον, φαίνεται πως διατηρούν μία στενή φιλία μεταξύ τους, καθώς ο φωτογραφικός φακός τις απαθανάτισε να διασκεδάζουν μαζί σε γνωστό νυχτερινό κέντρο. Τα εντελώς διαφορετικά looks που επέλεξαν μας δίνουν έμπνευση για τα επόμενα night outs μας.

Οι εμφανίσεις των GNTM girls

Wanna be on top | Τρία κορίτσια του GNTM σου δείχνουν πώς θα απογειώσεις το βραδινό σου σύνολο

Αρχικά, η Άννα Μαρία Ηλιάδου φόρεσε ένα denim on denim σύνολο που αποτελούταν από ένα στράπλες crop top και ένα κομψό παντελόνι σε σκούρα μπλε απόχρωση. Ολοκλήρωσε το look της με ένα κλασικό μαύρο παλτό και μαύρες μπότες, ενώ πρόσθεσε λάμψη στην εμφάνισή της με ένα handbag με χάντρες.

Η Μαρίνα Γρηγορίου εμπιστεύθηκε το διαχρονικά κομψό total black στην έξοδο της. Πιο συγκεκριμένα, φόρεσε ένα ψηλόμεσο tailored παντελόνι και ένα στράπλες τοπ, ενώ πρόσθεσε και μία λεπτή ζώνη στο σύνολό της. Όσο για το πανωφόρι, θέλοντας να δώσει ένα edginess στο look, φόρεσε ένα biker jacket και ολοκλήρωσε το outfit με μπότες, ένα λαμπερό τσαντάκι και ασημένια πληθωρικά σκουλαρίκια.

Τέλος, η Εμμανουέλα Μάινα προτίμησε ένα θηλυκό off shoulder φόρεμα σε μαύρο χρώμα, το οποίο συνδύασε με vinyl μπότες κάτω από το γόνατο. Η bold επιλογή στο παλτό της, την αντάμειψε, αφού η vinyl καμπαρντίνα αποτελεί ένα άκρως σύγχρονο και δυναμικό κομμάτι που αναβαθμίζει το κάθε look. Η τελική πινελιά στην εμφάνιση του μοντέλου, ήταν το κρεμ handbag της, το οποίο "έσπασε” τη μονοτονία του μαύρου.

Άννα Μαρία Ηλιάδου-Μαρίνα Γρηγορίου-Εμμανουέλα Μάινα

Οι τρεις εμφανίσεις των κοριτσιών αποδεικνύουν πως τα κομμάτια και οι ευφάνταστοι συνδυασμοί που μπορείς να δοκιμάσεις στη βραδινή σου έξοδο, είναι αμέτρητοι. Δώσε ένα "διάλειμμα" στο combo τζιν-μαύρο crop top ή κορμάκι, και πειραματίσου με υφές όπως vinyl και double denim και για τις μέρες που δεν έχεις όρεξη ή έμπνευση, εμπιστεύσου το all time classic αποτέλεσμα που επιτυγχάνει ένα κομψό εξολοκλήρου μαύρο look, ώστε να μην "αστοχήσεις" ποτέ ξανά στιλιστικά στα night outs σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ