Follow us

Όλα τα items που φορούν κάθε άνοιξη οι πιο κομψές Γαλλίδες

Η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα των Γαλλίδων.

gallides_anoixi Splash News / Ideal Image

Η φινέτσα και το ανεπιτήδευτο στιλ των Γαλλίδων έχουν αποτελέσει πηγή έμπνευσης για πολλές από εμάς. Η μόδα και η κομψότητα μοιάζουν να βρίσκονται στο DNA τους, ενώ ταυτόχρονα φαίνεται πως δεν ξοδεύουν πολύ χρόνο μπροστά στον καθρέφτη για να επιμεληθούν το τέλειο look. Δεν ακολουθούν πιστά τις τάσεις της μόδας, ενημερώνονται όμως για αυτές και υιοθετούν εκείνες που τους ταιριάζουν περισσότερο.

Διαβάστε Επίσης

Ένα από τα μυστικά που κάνει τα σύνολα τους να ξεχωρίζουν είναι πως γνωρίζουν την αξία της capsule γκαρνταρόμπας. Αγαπούν τα basic κομμάτια, επενδύουν σε αυτά και στη συνέχεια αναβαθμίζουν τα σύνολα τους με ιδιαίτερα κομμάτια όπως ένα εντυπωσιακό κόσμημα ή μία ιδιαίτερη τσάντα.

Ειδικά την άνοιξη, τα αγαπημένα τους κομμάτια είναι και εκείνα που αξίζει να έχουμε όλες στη ντουλάπα μας. Η διαχρονική καμπαρντίνα, τα τζιν παντελόνια, τα σατινέ πουκάμισα, τα loafers και τα sneakers, τα σακάκια, οι μαρινιέρες και οι denim φούστες είναι μερικά από τα κομμάτια που δεν αποχωρίζονται οι Γαλλιδες αυτή την εποχή.

#1 Ψηλόμεσο τζιν παντελόνι

#2 Λευκό παντελόνι

#3 Croppedz ζακέτα

#4 Σατινέ πουκάμισο

#5 Denim φούστα

#6 Λευκό πουκάμισο

#7 Loafers

#8 Sneakers

#9 Σακάκι

#10 Καμπαρντίνα

#11 Μαρινιέρα

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ