Στην Η&Μ ανακαλύψαμε τα σακάκια που θα σε κάνουν να μοιάζεις με κομψή Παριζιάνα

Τα Η&Μ σακάκια που θα σου εξασφαλίσουν μία parisian chic εμφάνιση.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Το "τι φοράνε οι Παριζιάνες" είναι ένα ερώτημα που δεν θα πάψει να μας απασχολεί ποτέ. Το αβίαστα κομψό στιλ τους αποτέλεσε και συνεχίζει να αποτελεί πηγή έμπνευσης και τα κομμάτια που βρίσκεις στη ντουλάπα τους είναι συνήθως αυτά που θα βρεις και σε μία λίστα για τα staples της γυναικείας γκαρνταρόμπα. Μιας και μπήκαμε στην άνοιξη, ένα κομμάτι που πρωταγωνιστεί στις εμφανίσεις είναι το σακάκι με τις Γαλλίδες να επιλέγουν συχνά την tweed ή Bouclé εκδοχή τους, η οποία ασφαλώς έχει ιστορικές αναφορές αφού παραπέμπει στο επαναστατικό στιλ της Coco Chanel.

Οι σύγχρονες Παριζιάνες, βεβαίως, έχουν φροντίσει να αναβαθμίσουν τον τρόπο που φοριέται ένα tweed σακάκι και ο πιο κλασικός συνδυασμός, που παραμένει αξεπέραστος, είναι αυτός με τζιν παντελόνια. Στο σήμερα, και υπολογίζοντας τις επίκαιρες τάσεις, μπορείς να το φορέσεις με loose παντελόνια ή ψηλόμεσες παντελόνες - γιατί όχι και με luxe cargo pants;-, αλλά και με μίνι φούστες και τα loafers σου σε σύνολα που θα μπορούσαν να αποτελούν τη γαλλική εκδοχή του preppy style.

Τα σακάκια που ξεχωρίσαμε από την Η&Μ

Αν, λοιπόν, θέλεις να βάλεις στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου σακάκια που να εξυπηρετούν το παριζιάνικο στιλ, μπορείς να αναζητήσεις τη budget friendly εκδοχή των tweed στη συλλογή του H&M. Σακάκια με ανάγλυφη υφή ή μπουκλέ, με διακοσμητικά κουμπιά και σε χρώματα που είναι on trend όπως το ροζ, το κρεμ ή το πράσινο, θα γίνουν ο ιδανικός σύμμαχος σου για ανεπιτήδευτες parisian chic εμφανίσεις. Για ένα πιο bold και statement αποτέλεσμα στο look σου, μπορείς να δοκιμάσεις το σακάκι με πορτοκαλί πιε-ντε-πουλ (αγαπημένο μοτίβων των Γαλλίδων) το οποίο θα μπορούσε άνετα να είχε βγει από τη γκαρνταρόμπα των ηρωίδων του "Emily in Paris".

Μπουκλέ σακάκι κρεμ, H&M.

Σακάκι με ανάγλυφη ύφανση πράσινο, H&M.

Σακάκι με ανάγλυφη υφή πορτοκαλί/πιε-ντε-πουλ, H&M.

Σακάκι με ανάγλυφη υφή ροζ, H&M.