Follow us

Στη Bershka βρήκαμε τα πέδιλα που δεν θα σταματήσεις να φοράς όλη την άνοιξη και το καλοκαίρι

Τα πέδιλα που θα λατρέψεις και θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

Βρήκαμε στα Bershka τα πέδιλα που δεν θα αποχωριστείς όλη την άνοιξη και το καλοκαίρι Splash News

Δεν χρειάζεται να είσαι denim lover για να έχεις "τιμήσει" κάποιο denim item, όλοι ανεξαιρέτως φύλου και ηλικίας επιλέγουμε τα denim κομμάτια λόγω της διαχρονικότητας, αλλά και της άνεσης που προσφέρουν. Το τζιν παντελόνι άλλωστε είναι ένα κομμάτι που μάλλον και εσύ θα το θυμάσαι να είναι μέσα στην ντουλάπα σου από τότε που θυμάσαι τον εαυτό σου.

Το denim ανεξαρτήτως τάσεων, επανασυστήνεται διαρκώς, κάνοντας την κάθε χρονιά να μας θυμίζει πώς σε κάθε τάση και σεζόν θα είναι εκεί, άλλοτε ψηλόμεσο ή χαμηλόμεσο, skinny, boyfriend ή καμπάνα.

Denim: Το πιο hot trend της σεζόν

Αυτή τη σεζόν, όμως, το denim γίνεται σήμα κατατεθέν και παίρνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της γκαρνταρόμπας μας (που τόσο του αξίζει!) και το βλέπουμε σε catwalks και street style looks να είναι φορεμένο σε πουκάμισα, ολόσωμες φόρμες, σακάκια, tops και πανωφόρια, φορέματα και φούστες mini, midi και maxi, τσάντες, καπέλα αλλά και υποδήματα.

Διαβάστε Επίσης

Εμείς σου βρήκαμε στη Bershka τα ωραιότερα πέδιλα για να φορέσεις το trend της σεζόν. Ψηλή πλατφόρμα με χοντρό τακούνι για να είσαι άνετη και stylish από τις πρωινές ώρες της ημέρας μέχρι και το βράδυ δημιουργώντας ένα casual look, αλλά και ψηλοτάκουνα πέδιλα mules και denim γόβες για την απογευματινή ή βραδινή σου έξοδο, είναι οι επιλογές που πρέπει να βάλεις άμεσα στη wishlist σου.

Τα denim πέδιλα συνδυάζονται υπέροχα τόσο με total denim σύνολα όσο και με μονοχρωματικά outfits. Προτίμησε γήινα total looks και ουδέτερες αποχρώσεις για ένα chic αποτέλεσμα, ενώ για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα επέλεξε να το συνδυάσεις με έντονα χρώματα όπως φούξια ή έντονο πράσινο.

Τα denim πέδιλα από τη Bershka:

Ντένιμ πέδιλα με τακούνι, Bershka

Ντένιμ mules με τακούνι και πλατφόρμα, Bershka

Denim γόβες με ψηλό τακούνι, Bershka

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ