Follow us

Χριστίνα Μπόμπα | Το cool παντελόνι της είναι ιδανικό για ανοιξιάτικες εξορμήσεις

Το παντελόνι της influencer που θα σε εμπνεύσει για τα casual looks σου.

MissBloom TEAM
Χριστίνα Μπόμπα: To cool παντελόνι της ιδανικό για εξορμήσεις Instagram @chrismpo

Τα denim παντελόνια κάθε χρονιά έχουν την τιμητική τους στην ντουλάπα μας καθώς είναι ένα από τα λίγα κομμάτια που όσα χρόνια κι αν περάσουν πάντα θα υπάρχει περίσταση στην οποία θα αναζητήσουμε να φορέσουμε το αγαπημένο και άνετο τζιν παντελόνι μας.

Φέτος που τα denim items είναι hot τάση, βλέπουμε τόσο σε street style looks όσο και στα runways τα τζιν παντελόνια να πρωταγωνιστούν σε κάθε σχέδιο και εφαρμογή, προσφέροντας μία μεγάλη ποικιλία για να επιλέξουμε ανάλογα με τη διάθεσή μας.

Για μία καθημερινή εξόρμηση μακριά από το κέντρο της πόλης ιδανικό είναι ένα τζιν παντελόνι το οποίο θα σου χαρίσει άνεση και πρακτικότητα στους περιπάτους και τις περιηγήσεις σου, ενώ ταυτόχρονα θα σε έχει "βοηθήσει" να δημιουργήσεις ένα updated casual look.

Διαβάστε Επίσης

Είτε σκοπεύεις να περπατήσεις είτε να απολαύσεις τη βόλτα σου καθιστή μέσα από το αυτοκίνητο, ένα φαρδύ wide leg ή baggy jeans είναι η ιδανικότερη επιλογή και για αυτό μας ενέπνευσε το look τηςς Χριστίνας Μπόμπα.

Το look της Χριστίνας Μπόμπα:

Η influencer, που πολλές φορές μας δίνει ιδέες για stylish και άνετα outfits, για την εξόρμηση της στην Αντίπαρο με τον Σάκη Τανιμανίδη επέλεξε ένα wide leg jeans το οποίο έθεσε τον casual τόνο στο look της ενώ το ολοκλήρωσε με ένα λευκό t-shirt, oversized ζακέτα με ψηλό λαιμό σε κρεμ απόχρωση, μαύρα All Star και ένα λευκό καπέλο jockey.

Εμείς βρήκαμε τα ιδανικά jeans για τις δικές σου εξορμήσεις:

Cargo Jeans, Stradivarius

Low Rise Cargo Jeans, Pull&Bear

Τζιν 90's με φαρδιά μπατζάκια και σκισίματα, Bershka

90s Baggy High Jeans, H&M

Mid Rise Wide Leg Jean, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ