Follow us

Το φόρεμα από τη Zara που θα θες να φοράς σε κάθε βραδινή σου έξοδο την άνοιξη

Είναι ιδανικό και για γάμο

MissBloom TEAM
Το φόρεμα από τη Zara που θα θες να φοράς σε κάθε βραδινή σου έξοδο την άνοιξη

Την άνοιξη δεν είσαι η μόνη που μπορεί να προβληματίζεσαι λίγο παραπάνω σχετικά με το outfit σου. Στις περισσότερες από εμάς προκαλεί μία στιλιστική σύγχυση η πιθανότητα του απρόβλεπτου καιρού ενώ υπάρχουν ώρες που μπορεί να αισθάνεσαι ότι απαιτείται μαεστρία για να μην φαίνεται το ντύσιμο σου ούτε πολύ καλοκαιρινό αλλά και ούτε πολύ χειμωνιάτικο.

Και ενώ τα πράγματα μπορεί να φαίνονται πιο εύκολα στη σύνθεση των πρωινών σου εμφανίσεων, ένα τζιν και ένα λευκό t-shirt με μία καμπαρντίνα ή ζακέτα (που φέτος θεωρούνται τάση) είναι μία safe και κομψή επιλογή, τι γίνεται όμως όταν η έξοδος σου είναι βραδινή;

Διαβάστε Επίσης

Εκεί τα πράγματα μπορεί να νιώσεις ότι περιπλέκονται όμως η αλήθεια είναι πως αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα stylish φόρεμα για να σε βγάλει από την "δύσκολη θέση” της αναποφασιστικότητας. Μία από τις καλύτερες επιλογές που προτείνεται είναι η τάση της σεζόν – που πολύ μας αρέσει- η οποία θέλει τα σατινέ φορέματα σε στιλ lingerie να πρωταγωνιστούν στις βραδινές εμφανίσεις μας.

Το συγκεκριμένο φόρεμα αποπνέει έναν glam αέρα και μία ανεπιτήδευτη κομψότητα στην εμφάνιση σου καθιστώντας το ιδανικό τόσο για τις βραδινές εξόδους σου όσο και για την παρουσία σου σε ένα επίσημο event όπως ένας γάμος ή μία βάφτιση. Το σατινέ lingerie φόρεμα μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα με blazer, καμπαρντίνα, oversized cardigan, και για ένα πιο rock ύφος, με leather jacket ενώ επίσης ταιριάζει υπέροχα τόσο με flat παπούτσια όπως mules ή loafers όσο και με ψηλοτάκουνα πέδιλα ή ψηλοτάκουνες πλατφόρμες, αναλόγως την περίσταση που έχεις να δώσεις το παρών και φυσικά ανάλογα με τη διάθεση σου.

Βρήκαμε το ιδανικό φόρεμα από τη Zara για τα ανοιξιάτικα βράδια σου:

Φόρεμα σατινέ σε στιλ Lingerie, Zara

Φόρεμα σατινέ σε στιλ Lingerie, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ