Follow us

Το TikTok ανακάλυψε το ιδανικό revenge dress στη συλλογή Mango

Βρήκαμε το revenge dress που έχει γίνει viral στο TikTok.

MissBloom TEAM
Tο TikTok ανακάλυψε το ιδανικό revenge dress στη συλλογή Mango Splash News

Πολλά trends εμφανίζονται ανά περιόδους στο Tik Tok, τόσα πολλά που δεν προλαβαίνεις να κάνεις keep up με όλα ή ακόμα και να τα παρατηρήσεις. Το νέο trend του TikTok είναι το ''Revenge Dress'' και ναι ,καλά σου το θυμίζει, είναι εμπνευσμένο από το "φόρεμα εκδίκησης" της πριγκίπισσας Diana.

Το φόρεμα με το οποίο όλοι ασχολούνται αυτές τις μέρες στο TikTok είναι από τη συλλογή της Mango, ενώ οι χρήστες του το ονόμασαν το νέο ''Revenge Dress''.

Τι το τόσο σπουδαίο, όμως, έχει και όλοι ασχολούνται μαζί του; Το μαύρο σατέν φόρεμα είναι ασύμμετρο αφήνοντας το ένα πόδι ακάλυπτο με μία δαντελένια λεπτομέρεια, ενώ ο τρόπος που αγκαλιάζει το ντεκολτέ κολακεύει τη σιλουέτα αναδεικνύοντας την υπέροχα.

Και τι είναι ακριβώς το revenge dress; Είναι ένας όρος που έχει ταυτιστεί απόλυτα με την πριγκίπισσα Diana, η οποία επέλεξε να φορέσει ένα εφαρμοστό μαύρο φόρεμα και να τραβήξει όλα τα βλέμματα σε δείπνο το 1994, την ίδια νύχτα που ο τότε σύζυγος της, πρίγκιπας Κάρολος παραδέχτηκε την απιστία του σε εκπομπή στην τηλεόραση.

Διαβάστε Επίσης

Οπότε ποια θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι τα χαρακτηριστικά του revenge dress; Σίγουρα το μαύρο χρώμα είναι απαραίτητο και έπειτα το ότι είναι ένα φόρεμα που θα σε κάνει να αισθάνεσαι αυτοπεποίθηση και δυναμισμό όταν το φοράς. Ένα, δηλαδή, τόσο όμορφο και σέξι φόρεμα που όποιος και να σε δει με αυτό θα εντυπωσιαστεί.

Και το φόρεμα με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά κατάφεραν να βρουν οι χρήστες του Tik Tok στη συλλογή της Mango, και εμείς το βρήκαμε για εσένα.

Βρες το εδώ:

Φόρεμα σατέν ντεκολτέ κορσέ, Mango

Φόρεμα σατέν ντεκολτέ κορσέ, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ