Κατερίνα Καινούργιου | Συνδύασε το κλασικό, λευκό πουκάμισο με τον πιο σύγχρονο τρόπο

Η παρουσιάστρια σού δείχνει πώς να φορέσεις ένα από τα πιο κλασικά staples της ντουλάπας σου και να δείχνεις chic.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι στιλιστικές επιλογές της Κατερίνας Καινούργιου, τόσο εντός όσο και εκτός πλατό εκπομπής, έχουν αποτελέσει αντικείμενο θαυμασμού από τις περισσότερες γυναίκες, που σπεύδουν να αντιγράψουν τις ιδέες της. Η παρουσιάστρια "αγκαλιάζει" όλες τις τελευταίες τάσεις της μόδας, ξέρει ωστόσο πώς να τις προσαρμόζει στο δικό της προσωπικό στιλ, χωρίς να δείχνει ξένο τίποτα πάνω της.

Αυτή τη φορά, η έμπνευση ήρθε από το .... μακρινό Κάιρο, όπου και βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η παρουσιάστρια, παρέα με πολλές διάσημες celebrities που βρέθηκαν καλεσμένες στο πάρτι γενεθλίων της Μαριέττας Χρουσαλά. Ως συνήθως, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε τον πιο σωστό συνδυασμό ρούχων για την περίσταση, δεδομένου ότι βρέθηκε και σε ένα πολύ ζεστό κλίμα. Κατάφερε με λίγα λόγια να συνδυάσει το trendy με την άνεση, δημιουργώντας ένα casual chic σύνολο ιδανικό για βόλτα στα αξιοθέατα του Καΐρου, μια ζεστή μέρα με πολύ ήλιο. Και όλα αυτά, χωρίς να χάνει πόντους κομψότητας.

Η Κατερίνα Καινούργιου σου δείχνει πως να φορέσεις τη μίνι φούστα στο γραφείο

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε ένα μπεζ deux-pieces, λινό σύνολο που αποτελείτο από ένα κοντό top και μια μίντι φούστα σε γραμμή Α. Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά ωστόσο δεν ήταν μόνο μια αλλά τρεις, με πρώτο και κυριότερο το λευκό πουκάμισο, το οποίο φορούσε πάνω από το τοπ και είχε δέσει στη μέση, ώστε να ξεπροβάλει διακριτικά το όμορφο ντεκολτέ της. Πέτυχε λοιπόν με μόλις μια έξυπνη κίνηση να κάνει πολύ πιο ενδιαφέρον το κλασικό, λευκό πουκάμισο, αλλά και να αναβαθμίσει με σύγχρονο τρόπο όλο το outfit, κάνοντάς το "φορέσιμο" τόσο το πρωί όσο και το βράδυ.

To casual outfit της Φαίης Σκορδά είναι ό, τι πιο stylish (και εύκολο) μπορείς να κάνεις την άνοιξη

H παρουσιάστρια ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα μπεζ baseball hat, που αποτελεί την τελευταία τάση της μόδας, γυαλιά - ταρταρούγα σε σχήμα πεταλούδας, χρυσούς κρίκους αλλά και λευκά mules με χαμηλό, χοντρό τακούνι.

Δες το αποτέλεσμα: