Follow us

Το φόρεμα που η Μαίρη Συνατσάκη σου προτείνει εάν σκοπεύεις να παντρευτείς με πολιτικό γάμο

Το προτείνει επίσης και για βάφτιση

MissBloom TEAM
Το φόρεμα που η Μαίρη Συνατσάκη σου προτείνει εάν σκοπεύεις να παντρευτείς με πολιτικό γάμο Instagram@mairiboo

Μπορεί οι γάμοι και οι βαφτίσεις να είναι περιστάσεις που μας ενθουσιάζουν εάν είμαστε καλεσμένες, μία όμως από τις πιο κλασικές ανησυχίες, είναι η ανησυχία του look που θα επιλέξεις να φορέσεις. Τις ίδιες έντονες σκέψεις περί outfit θα έχεις σίγουρα και αν βαφτίζεις το παιδί σου ή εάν σκοπεύεις να παντρευτείς με πολιτικό γάμο – όχι με θρησκευτικό γάμο καθώς το νυφικό είναι μία κατηγορία από μόνο του!

Μία καλή και πάντα ασφαλής επιλογή είναι ένα κοστούμι είτε σε παστέλ είτε σε neutral αποχρώσεις, δύο πολύ αγαπημένες τάσεις της φετινής άνοιξης. Μία περισσότερο θηλυκή και διαχρονική επιλογή είναι αυτή που μας πρότεινε η Μαίρη Συνατσάκη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Η επιχειρηματίας απάντησε σε Q&A των θαυμαστών της σχετικά με περιστάσεις και τα outfits που μπορούμε να επιλέξουμε σε αυτές.

Πιο συγκεκριμένα σε ένα από τα stories της φόρεσε αρκετά κομμάτια του brand Project Soma όμως εκείνο που μας τράβηξε την προσοχή ήταν το φόρεμα που πρότεινε για πολιτικό γάμο ή για μία βάφτιση εάν είσαι η μητέρα του παιδιού που βαφτίζεται.

Το λευκό midi φόρεμα από δαντέλα έχει cut outs στη μέση και midi μανίκι. Η Μαίρη Συνατσάκη προτείνει να το φορέσεις με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες με χρώμα δίνοντας έτσι ένα pop of color στο look σου αλλά και με μαύρες για ένα πιο minimal αποτέλεσμα.

Δες το φόρεμα:

Το φόρεμα που η Μαίρη Συνατσάκη σου προτείνει εάν σκοπεύεις να παντρευτείς με πολιτικό γάμο

Το φόρεμα που πρότεινε η influencer έγινε sold out από το e-shop του brand της Μαίρης Συνατσάκη και της Αθηνάς Οικονομάκου, Project Soma, γι'αυτό εμείς αναζητήσαμε φορέματα παρόμοιας αισθητικής για να επιλέξεις.

Δες τα φορέματα εδώ:

Key Pearl Dress, Project Soma

Midi φόρεμα με διατρητά κεντήματα, Zara

Φόρεμα πλεκτό κεντητό, Mango

Σαγρέ φόρεμα με ψηλό γιακά, Massimo Dutti

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ