Follow us

Σταματίνα Τσιμτσιλή, Κατερίνα Καινούργιου, Αθηνά Οικονομάκου | Όλα τα looks τους από το ταξίδι στο Κάιρο για τα γενέθλια της Μαριέττας Χρουσαλά

Οι λαμπερές εμφανίσεις της εορτάζουσας Μαριέττας Χρουσαλά και των καλεσμένων της

Σταματίνα Τσιμτσιλή, Κατερίνα Καινούργιου, Αθηνά Οικονομάκου | Όλα τα looks τους από το ταξίδι τους στο Κάιρο για τα γενέθλια της Μαριέττας Χρουσαλά Instagram@mariettachrousala

Στο Κάιρο γιόρτασε τα 40α γενέθλια της η Μαριέττα Χρουσαλά παρέα με καλούς φίλους και συνεργάτες. Τα γενέθλια του μοντέλου και παρουσιάστριας ήταν στις 11 Μαρτίου όπου και τα γιόρτασε με την οικογένεια της και τον σύζυγο της, Λέοντα Πατίτσα ενώ το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Μαριέττα Χρουσαλά οργάνωσε ένα πολυτελές get together για τους ξεχωριστούς ανθρώπους στη ζωή της και μερικά στιγμιότυπα από αυτό είδαμε στα social media.

Στιγμιότυπα τόσο από τις περιηγήσεις τους στα αιγυπτιακά αξιοθέατα και τις πυραμίδες όσο και από τις χαλαρές στιγμές τους στο πολυτελές ξενοδοχείο και το χλιδάτο πάρτι του Σαββατόβραδου.

Ανάμεσα στις διάσημες καλεσμένες ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Αθηνά Οικονομάκου, η Κατερίνα Καινούργιου, η Δέσποινα Καμπούρη, η Καλομοίρα και η Μαίρη Βυτίναρος. Με ανεβασμένη διάθεση, πολύ χορό τραγούδι και... λαμπερά και εντυπωσιακά outfits πέρασαν το Σαββατοκύριακο τους στο Κάιρο και εμείς δεν μπορούσαμε να μην παρατηρήσουμε τόσο τα looks που επέλεξαν τις πρωινές όσο και τις βραδινές ώρες.

Για τις πρωινές τους εξορμήσεις, οι Ελληνίδες celebrities προτίμησαν minimal ανοιχτόχρωμα looks σε γήινες αποχρώσεις και ανάλαφρα υφάσματα. Το λευκό και το κρεμ πρωταγωνίστησαν στις εμφανίσεις τους ενώ τα αξεσουάρ όπως τα καπέλα, οι τσάντες backpack και τα sneakers προτιμήθηκαν.

Για το βραδινό πάρτι στο ξενοδοχείο οι καλεσμένες έλαμψαν κυριολεκτικά καθώς κοινό στοιχείο όλων των γυναικείων εμφανίσεων ήταν το χρυσό στοιχείο, κάνοντας μας να καταλαβαίνουμε πως υπήρχε golden dress code.

Δες όλα τα looks των celebrities στο Κάιρο:

Μαριέττα Χρουσαλά:


Αθηνά Οικονομάκου:

Καλομοίρα:

Σταματίνα Τσιμτσιλή:


Δέσποινα Καμπούρη:


Κατερίνα Καινούργιου:

Σταματίνα Τσιμτσιλή, Κατερίνα Καινούργιου, Αθηνά Οικονομάκου | Όλα τα looks τους από το ταξίδι στο Κάιρο για τα γενέθλια της Μαριέττας Χρουσαλά

Mary Vytinaros:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ