Το blazer της Χριστίνας Μπόμπα είναι αυτό που χρειαζόμαστε για τις πιο κομψές ανοιξιάτικες εμφανίσεις

Η απόχρωση στο trend της σεζόν έδωσε έξτρα πόντους κομψότητας

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Όποια εποχή του χρόνου και αν διανύουμε και όποια και αν είναι τα trends της εποχής που επικρατούν, κάποια κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας έχουν ξεχωριστή και διαχρονική θέση στην καρδιά και τις εμφανίσεις μας. Ανάμεσα σε άλλα όπως τα denim παντελόνι, το λευκό πουκάμισο όπως και το little black dress, περίοπτη θέση κατέχουν τα blazers.

Το αγαπημένο fashion staple χαρίζει ανεπιτήδευτη κομψότητα στα casual looks μας και φινέτσα και fashion know how στις πιο formal εμφανίσεις μας καθιστώντας το σε ακαταμάχητη επιλογή στους περισσότερους στιλιστικούς συνδυασμούς που καλούμαστε να δημιουργήσουμε. Ένας καλός τρόπος έτσι ώστε να επωφελείσαι από τους stylish πόντους που προσδίδει ένα blazer στο look σου, σε αρκετά outfits, χωρίς όμως να φαίνεται πως επαναλαμβάνεις το σύνολο σου, είναι το να αποκτήσεις το κλασικό αυτό fashion item σε διάφορα χρώματα. Αναμφίβολο είναι πως εάν επιλέξεις γήινες και neutral αποχρώσεις η διαχρονικότητα του κομματιού είναι δεδομένη παρά τα trends της κάθε σεζόν, ενώ, φέτος την άνοιξη μία από τις δημοφιλέστερες τάσεις της σεζόν είναι οι neutral αποχρώσεις, άρα win win!

Διαβάστε Επίσης

Ιδέα για την απόχρωση που θέλουμε στο επόμενο blazer που θα επενδύσουμε για την γκαρνταρόμπα μας, την πήραμε από την Χριστίνα Μπόμπα η οποία σε φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ποζάρει φορώντας ένα φινετσάτο σακάκι σε καμηλό απόχρωση, μία πολύ ανοιξιάτικη αλλά και chic επιλογή.

Το oversized blazer της συνδύασε με ένα tailored ψηλομέσο denim παντελόνι σε ανοιχτόχρωμη απόχρωση και λευκό top ενώ το look της ολοκλήρωσε με λευκά κομψά sneakers και color block πράσινο τσαντάκι.


Δες την εμφάνιση της

Σακάκι κοστουμιού με κουμπί, Mango

Σταυρωτό πικέ blazer, Zara