Follow us

Χριστίνα Μπόμπα | Το λάθος στο μακιγιάζ της που μπορεί να προκαλέσει ακόμα και σπυράκια - και πρέπει οπωσδήποτε να αποφεύγεις

Με λίγα λόγια, τι δεν πρέπει να κάνεις αν θες καθαρή, λαμπερή επιδερμίδα.

Χριστίνα Μπόμπα Instagram @chrismpo

Ότι το ντεμακιγιάζ προσώπου είναι εξαιρετικά σημαντικό, θέλουμε να πιστεύουμε ότι όχι μόνο το γνωρίζεις, αλλά και ότι το κάνεις κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς. Κι ενώ κάποιες φορές είναι δύσκολο να ακολουθείς πιστά αυτή τη συμβουλή, ιδίως αν είσαι πολύ κουρασμένη ή αν δεν έχεις δυνάμεις μετά από μια απαιτητική μέρα, είναι αναγκαίο βήμα αν θες η επιδερμίδα σου να είναι καθαρή και να λάμπει.

Σε αυτήν ακριβώς την κατάσταση βρέθηκε και η Χριστίνα Μπόμπα πριν λίγες ώρες, η οποία ντύθηκε νυφούλα για τις ανάγκες του catwalk του "Yes I Do", όπου περπάτησε. Το bridal look της ήταν υπέροχο, ενώ ακόμα πιο εκθαμβωτικό ήταν το μακιγιάζ της, που, παρεμπιπτόντως, είναι η τέλεια ιδέα αν πρόκειται να παντρευτείς σύντομα και αναζητάς makeup inspo.

Εύκολο μακιγιάζ για αρχάριες | 5 χρήσιμα beginners' tips για να μην κάνεις ποτέ λάθος

Το θέμα ωστόσο προέκυψε όταν, η digital creator θέλησε να αφαιρέσει το μακιγιάζ της το βράδυ, αφού επέστρεψε σπίτι. Βρέθηκε δηλαδή στην ίδια θέση που έχουμε βρεθεί όλες ανεξαιρέτως μετά από κάποια έξοδο ή στο τέλος μιας κουραστικής μέρας. Η Χριστίνα Μπόμπα μάς έδειξε το glowy μακιγιάζ της και αναρωτήθηκε αν πρέπει να κοιμηθεί βαμμένη, μιας και είναι "κομμάτια" ή αν πρέπει να κάνει το extra βήμα για να ξεβαφτεί.

Sexy lips | Τα 5 χρώματα κραγιόν που θα φορέσουμε την άνοιξη, σύμφωνα με 5 διάσημες Ελληνίδες

Χριστίνα Μπόμπα | Το λάθος στο μακιγιάζ της που μπορεί να προκαλέσει ακόμα και σπυράκια - και πρέπει οπωσδήποτε να αποφεύγεις

Βέβαια, η δική μας απάντηση είναι ότι φυσικά και έπρεπε να ξεβαφτεί, και μάλιστα κάνοντας διπλό ντεμακιγιάζ, κι όχι απλά χρησιμοποιώντας την εύκολη λύση των μαντηλιών ντεμακιγιάζ. Εννοείται ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κοιμόμαστε φορώντας μακιγιάζ.

Η Χριστίνα Μπόμπα ωστόσο μάς ενημέρωσε σε επόμενο story ότι επέλεξε τη γρήγορη λύση με τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ, ξεβάφοντας μεν το πρόσωπό της αλλά με τον εύκολο τρόπο που μας παρέχουν τα σχετικά μαντηλάκια, που τη βόλεψαν πολύ να το κάνει ενώ ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι. Κι ενώ μας αρέσουν κι εμάς πολύ, επιμένουμε ότι είναι καλύτερο να ακολουθείς το double cleansing και να ολοκληρώνεις, αν θες, με τα μαντηλάκια.

χριστίνα μπόμπα

Τι μπορεί να πάθεις αν δεν κάνεις σωστό (και βαθύ) ντεμακιγιάζ προσώπου;

Οι συνέπειες του ελλιπούς ντεμακιγιάζ (πόσο μάλλον του μηδενικού ντεμακιγιάζ) είναι πολλές και μπορείς να τις διαβάσεις όλες εδώ. Η πιο συνηθισμένη επίπτωση ωστόσο είναι ότι μπορεί να εμφανίσεις σπυράκια, ακόμα και ακμή, πράγμα που συμβαίνει στις περισσότερες κοπέλες. Κι αυτό γιατί όλα τα υπολείμματα μακιγιάζ και οι ρύποι / βακτήρια που έχουν συγκεντρωθεί στην επιφάνεια του προσώπου κατά τη διάρκεια της ημέρας, παραμένουν στην επιδερμίδα φράζοντας τους πόρους, πράγμα που σταδιακά προκαλεί σπυράκια. Σκέψου τι γίνεται όταν όλα αυτά τα υπολείμματα παραμένουν στο πρόσωπο (και) όλη τη νύχτα.

Disclaimer: Φυσικά, αν σου συμβεί να μην ξεβαφτείς μια μόνο φορά, δεν έγινε και τίποτα, απλά σού εφιστούμε την προσοχή για να μην σου γίνει συνήθειο. Όμως, αν έχεις επιδερμίδα με τάση ακμής ή ακμή, το παραπάνω δεν ισχύει και καλό είναι να προσέχεις πάντοτε στο ντεμακιγιάζ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ