Follow us

Τα πουκάμισα που μπορείς να συνδυάσεις με το τζιν σου αυτή την άνοιξη

Ένας minimal και stylish συνδυασμός

Τα πουκάμισα που μπορείς να συνδυάσεις με το τζιν σου αυτή την άνοιξη Splash News/ Ideal Images

Τα πουκάμισα ήταν ανέκαθεν ένα από τα απαραίτητα κομμάτια που θα πρέπει να εμπεριέχει μία time capsule wardrobe καθώς εκτός από το ότι μπορεί να φορεθεί όλες τις εποχές, μπορεί να συνδυαστεί σχεδόν με όλα τα υπόλοιπα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας ενώ είναι μία κομψή και ενημερωμένη επιλογή για κάθε περίσταση.

Ένας από τους περισσότερο πολυφορεμένους και διαχρονικούς συνδυασμούς που μπορεί μία γυναίκα να δημιουργήσει με ένα πουκάμισο είναι αναμφίβολα ο συνδυασμός με denim παντελόνι, μία σίγουρη στιλιστική επιτυχία για οποιαδήποτε περίσταση.

Αυτή την άνοιξη βρίσκουμε τα πουκάμισα σε διάφορα μήκη, oversized, cropped αλλά και στην κλασική γραμμή τους, όπως και σε διαφορετικά υφάσματα, σατέν, λινό και βαμβακερό ενώ επίσης τα συναντάμε και με κεντήματα και τεχνικές κοπής όπως το broderie anglaise το οποίο χαρίζει μία ιδιάιτερη και ρομαντική νότα. Η ποικιλία στις επιλογές μας σε σχέδια, χρώματα και υφάσματα μας δημιουργεί και ποικιλία στις επιλογές συνδυασμών που μπορούμε να δημιουργήσουμε με τα αγαπημένα μας denim παντελόνια. Όποιο στιλ πουκαμίσου και να επιλέξεις μπορείς πάντα να προσθέσεις τις δικές σου στιλιστικές πινελιές αλλά και να διαμορφώσεις το look σου ανάλογα με την περίσταση επιλέγοντας διακριτικά ή bold αξεσουάρ όπως και με την επιλογή υποδημάτων θα καθορίσεις αν η κατεύθυνση του look σου θα είναι περισσότερο casual ή επίσημη.


Παρακάτω τα πουκάμισα που μπορείς να φορέσεις με το denim παντελόνι σου για stylish εμφανίσεις:

Πουκάμισο μακρύ με μανίκι Black, ALE

Πουκάμισο αμάνικο με κόμπο Sea, Attrattivo

Πουκάμισο σε φαρδιά γραμμή με κέντημα, H&M

Κοντό μακρυμάνικο πουκάμισο από ποπλίνα, Bershka

Πουκάμισο Oversized, Helmi

Πουκάμισο, Mango

Σατέν πουκάμισο με γιακά με πιέτα, Stradivarius

Πουκάμισο σατινέ oversize με ρίγες, Zara

Κροπ πουκάμισο με δέσιμο, Pink Woman

Πουκάμισο Σατινέ, Pull&Bear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ