Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε τον πιο ανοιξιάτικο συνδυασμό με το παντελόνι στο χρώμα - τάση της εποχής

Το ανοιξιάτικο look της που θέλουμε να αντιγράψουμε

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε τον πιο ανοιξιάτικο συνδυασμό με το παντελόνι στο χρώμα - τάση της εποχής Instagram@stam_tsimtsili

Οι περισσότερες γυναίκες επιθυμούμε να έχουμε κλασικά κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μας, κομμάτια τα οποία είναι επένδυση και θα διευκολύνουν στην επιλογή κομψών αλλά και up to date outfits αφού θα τα έχουμε συνδυάσει με trends της εποχής με τον τρόπο που ταιριάζει και εξυπηρετεί καλύτερα το γούστο μας.

Ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχουμε αυτό είναι να προσθέσουμε στη συλλογή μας κομμάτια κλειδιά τα οποία θα μπορούμε να φοράμε για αρκετές σεζόν οποίες και αν είναι οι τάσεις. Ένα κομμάτι κλειδί το οποίο θεωρείται ταυτόχρονα και trend αυτή την εποχή είναι το λευκό παντελόνι. Το λευκό παντελόνι είναι μια επιλογή που αυτομάτως θα αναδείξει το look μας σε ανοιξιάτικο ακόμα και αν έχουμε επιλέξει να το συνδυάσουμε με μαύρο χρώμα πόσο μάλλον εάν το συνδυάσουμε με κάποιο ανοιχτόχρωμο ή χρωματιστό κομμάτι ή αξεσουάρ.

Με αυτό το combo η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημιούργησε μία άκρως ανοιξιάτικη και ενημερωμένη στιλιστικά εμφάνιση. Η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα ψηλόμεσο ankle cut wide leg λευκό παντελόνι το οποίο συνδύασε με πουκάμισο σε έντονο πορτοκαλί χρώμα ενώ ολοκλήρωσε το look της με nude slingback πέδιλα. Η παρουσιάστρια προτιμά συχνά την εφαρμοστή γραμμή στα παντελόνια της, εσύ μπορείς να επιλέξεις ανάλογα με το δικό σου στιλ, τις ανάγκες σου αλλά και με ποια γραμμή νιώθεις περισσότερα άνετα.


Οι γραμμές που διατίθενται στην αγορά θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα καθώς μπορείς να βρεις το λευκό παντελόνι σε πολλές γραμμές, μήκη αλλά και υφάσματα.

Τζιν παντελόνι καμπάνα, Bershka

Φαρδύ παντελόνι με πιέτες, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ