Follow us

Αναρωτιέσαι ποιο είναι το ανοιξιάτικο πανωφόρι που ταιριάζει με κάθε look; Η Βάσια Κωσταρά προτείνει

Η Βάσια Κωσταρά φόρεσε το πιο πρακτικό πανωφόρι της σεζόν.

vassia_kostara Instagram @vassia_kostara

Η άνοιξη, ως μεταβατική εποχή, δημιουργεί διάφορες στιλιστικές προκλήσεις. Μία από αυτές είναι πως χρειάζεται να επιλέξουμε το κατάλληλο πανωφόρι, που θα μας προστατεύσει από τις εναλλαγές στη θερμοκρασία που συνηθίζονται αυτή την εποχή. Φυσικά, οι επιλογές είναι αρκετές, ωστόσο υπάρχει ένα πανωφόρι που έχει καταφέρει να κερδίσει την προσοχή των περισσότερων fashionistas. Ακριβώς αυτό φόρεσε πρόσφατα και η Βάσια Κωσταρά.

Διαβάστε Επίσης

Το στιλ της σχεδιάστριας μόδας αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες. Η ίδια μοιράζεται συχνά τα looks που δημιουργεί στην καθημερινότητά της, αλλά και κάποια styling tips μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. Σε μία πρόσφατη ανάρτησή της, η Βάσια Κωσταρά έχει φορέσει ένα δερμάτινο co-ord σε μπεζ απόχρωση, το οποίο αποτελείται από ένα στράπλες τοπ με cut-out και μία maxi φούστα. Ολοκλήρωσε το σύνολό της με ένα σακάκι σε μία πολύ ιδιαίτερη απόχρωση ανάμεσα στο γκρι και το μπεζ.

Διαβάστε Επίσης

Το πανωφόρι που σου προτείνουμε να αποκτήσεις λοιπόν είναι το σακάκι, το οποίο είναι ιδανικό για την περίοδο της άνοιξης. Συνδυάζεται τόσο με casual όσο και με formal σύνολα, μπορείς να το φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ, ενώ είναι διαχρονικό και πολύ κομψό. Φέτος την άνοιξη λοιπόν, εμπλούτισε τη συλλογή σου με ένα σακάκι σε ουδέτερη απόχρωση όπως το μπεζ, αλλά και σε κάποια έντονη απόχρωση όπως το cobalt blue.

Το look της Βάσιας Κωσταρά

Get the Look

Blazer Pull&Bear

Oversized σακάκι Cos

Λινό σακάκι σε άνετη γραμμή Tommy Hilfiger

Μονόπετο σερζέ σακάκι H&M

Blazer Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ