Follow us

Η Βάσια Κωσταρά προτείνει τους πιο μοντέρνους συνδυασμούς για να φορέσεις το cargo παντελόνι

Η Βάσια Κωσταρά θα σε βοηθήσει να φορέσεις το πιο διάσημο παντελόνι του φετινού χειμώνα.

Vassia Kostara Instagram @vassia_kostara

Η επιστροφή των Y2K και 90s τάσεων στον κόσμο της μόδας είναι πλέον γεγονός με αρκετά ρούχα, αξεσουάρ, συνδυασμούς και εν γένει την αισθητική που χαρακτήριζε εκείνη την περίοδο να έχει καταφέρει να κερδίσει την προσοχή των γυναικών. Ανάμεσα στα items που χαίρουν μεγάλης επιτυχίας είναι τα cargo παντελόνια, τα οποία έκαναν την εμφάνισή τους στο ένδυμα ως στολές εργασίας και είχαν ως στόχο να προσφέρουν άνεση και πρακτικότητα στο άτομο που τα φορά. Ακριβώς για αυτό τον λόγο είναι σε loose γραμμή και έχουν πλαϊνές μεγάλες τσέπες. Τα cargo παντελόνια έχουν επιστρέψει λοιπόν στην επικαιρότητα και κάθε fashionista προσπαθεί να ανακαλύψει τον τρόπο για να τα προσθέσει στο δικό της ντύσιμο. Εάν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, η Βάσια Κωσταρά αποφάσισε να σου προσφέρει μία πολύ σημαντική βοήθεια.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, η σχεδιάστρια μόδας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο instagram μία σειρά από βίντεο, μέσω των οποίων παρουσιάζει εφτά διαφορετικούς τρόπους για να φορέσεις το cargo παντελόνι αυτή την περίοδο.

Look 1

Στο πρώτο look, η Βάσια Κωσταρά συνδύασε το κοτλέ cargo παντελόνι της με μαύρο τοπ, μαύρη διαφάνεια και επίσης μαύρο oversized σακάκι. Συμπλήρωσε το casual chic σύνολό της με sneakers, μαύρη τσάντα ώμου και γυαλιά ηλίου.

Look 2

Για εσένα που αγαπάς να πειραματίζεσαι με το ντύσιμό σου, η Βάσια Κωσταρά προτείνει να δημιουργήσεις ένα color blocking αποτέλεσμα, συνδυάζοντας ένα cargo παντελόνι σε πράσινη mint απόχρωση με σακάκι σε baby blue χρώμα. Η σχεδιάστρια έκανε ακόμα πιο ιδιαίτερο το σύνολό της, με τη μαύρη διαφάνεια που φόρεσε ως τοπ, την πράσινη Bottega Veneta τσάντα της και τα ψηλοτάκουνα strappy πέδιλα σε ανοιχτό πράσινο που επέλεξε.

Extra Tip: Η Βάσια Κωσταρά προτείνει μάλιστα και ένα επιπλέον tip που αγαπούν οι fashion influencers. Έδεσε τα κορδόνια από τα πέδιλα της γύρω από το παντελόνι της, δημιουργώντας ένα πολύ σύγχρονο αποτέλεσμα.

Look 3

Εναλλακτικά, σύμφωνα με τη Βάσια Κωσταρά μπορείς να δημιουργήσεις ένα πιο safe αποτέλεσμα, συνδυάζοντας το cargo παντελόνι σου με μαύρο blazer και combat μποτάκια σε ένα look που είναι ιδανικό για την καθημερινότητα.

Look 4

Για τις ημέρες που θέλεις να φορέσεις κάτι cozy και άνετο, φόρεσε το it παντελόνι της σεζόν με τζιν πουκάμισο, μία oversized ζακέτα και sneakers. Ολοκλήρωσε το σύνολό σου με μία μεγάλη tote τσάντα που χωρά όλα όσα χρειάζεσαι.

Look 5

Στο ίδιο look, αλλάζοντας την πλεκτή ζακέτα με ένα τζιν μπουφάν, θα έχεις πετύχει ένα πολύ cool σύνολο, αφού το denim on denim είναι μία από τις τάσεις που έχουν επιστρέψει στην επικαιρότητα. Σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις το σύνολό σου ακόμα πιο εντυπωσιακό, δημιούργησε layering, προσθέτοντας ένα εμπριμέ πουκάμισο ή μπλούζα μέσα από το πουκάμισό σου. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

Look 6

Σύμφωνα με τη Βάσια Κωσταρά, το cargo παντελόνι μπορεί να φορεθεί άνετα και σε μία βραδινή έξοδο. Συνδύασε το με μία μπλούζα διαφάνεια, δερμάτινο τζάκετ και δώσε μεγάλη προσοχή στα αξεσουάρ. Η σχεδιάστρια προτείνει να ολοκληρώσεις το look με ένα ζευγάρι statement γόβες και εντυπωσιακά κοσμήματα.

Look 7

Ο έβδομος και τελευταίος συνδυασμός που προτείνει η Βάσια Κωσταρά είναι ιδανικός για εσένα που θέλεις να πειραματιστείς με το στιλ σου, ωστόσο να αποφύγεις τα τυχόν στιλιστικά ατοπήματα. Πιο συγκεκριμένα, η σχεδιάστρια συνδύασε το cargo παντελόνι της με ένα λευκό πουκάμισο και μαύρη καμπαρντίνα σε ένα look που συνδυάζει τόσο διαχρονικά στοιχεία όσο και τις τάσεις της μόδας.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ