Follow us

Το χρώμα που επιλέγουν οι Ελληνίδες celebrities για girly ανοιξιάτικα σύνολα

Το χρώμα που βλέπουμε να πρωταγωνιστεί σε πολλές εκδοχές | Πώς να το φορέσεις

Το χρώμα που επιλέγουν οι Ελληνίδες celebrities για girly ανοιξιάτικα σύνολα Instagram

Ακόμα και αν κάποια γυναίκα δεν παρακολουθεί τις τάσεις που προτείνουν οι οίκοι μόδας ανά τις σεζόν, κάποια trends είναι πολύ δύσκολο να μην τα προσέξεις καθώς γίνονται τόσο δημοφιλή που πλέον κοιτάζοντας τα street style looks ή με ένα scroll στο Instagram καταλαβαίνεις ότι δεν μπορεί να είναι ένα τυχαίο μοτίβο αλλά ένα αγαπητό trend της σεζόν που διανύουμε. Έτσι λοιπόν μπορεί να έχεις παρατηρήσει και την επικράτηση του φούξια χρώματος σε σύνολα των αγαπημένων μας fashion icons ως pop of color συνδυασμένα με ουδέτερες αποχρώσεις αν όχι σε ένα mix and match σύνολο μαζί με άλλα χρώματα για ένα bold stylish αποτέλεσμα.

Το φούξια χρώμα το βλέπουμε σε σακάκια, ζακέτες, φούστες, πουκάμισα αλλά και παντελόνες και παντελόνια όλων των γραμμών. Ο συνηθέστερος και πιο ασφαλής τρόπος για να το εντάξεις στις εμφανίσεις σου είναι να το συνδυάσεις με ουδέτερες αποχρώσεις όπως λευκό, μαύρο ή γκρι. Αν ακόμη δεν είσαι έτοιμη να φορέσεις ένα item σε έντονο χρώμα μπορείς να ξεκινήσεις επενδύοντας σε αξεσουάρ σε φούξια απόχρωση για να ανανεώσεις το ανοιξιάτικο look σου χωρίς να αισθάνεσαι πως δεν είσαι ντυμένη κοντά στην αισθητική και το στιλ σου.

Αυτή την εποχή βλέπουμε το φούξια χρώμα σε εμφανίσεις πολλών αγαπημένων μας celebrities που πολλές φορές μας έχουν εμπνεύσει με τα σύνολα τους αλλά και με τις up to date προτάσεις τους.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε να φορέσει ένα παντελόνι ίσιας γραμμής σε ανοιχτόχρωμη φούξια απόχρωση και το συνδύασε με μαύρο top και μαύρα πέδιλα.

Η Μαρία Μπεκατώρου φόρεσε ένα πουκάμισο σε έντονη φούξια απόχρωση.

Η Ναταλία Γερμανού συνδύασε ένα φούξια cardigan με ένα ripped denim παντελόνι και εμπριμέ pointy γόβες.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε ένα two piece σύνολο σε φούξια απόχρωση το οποίο συνδύασε με denim jacket και πλατφόρμες.

Η Μελίνα Νικολαϊδη επέλεξε να κάνει mix & match τρία χρώματα τάσεις της σεζόν και έτσι συνδύασε ένα κόκκινο cardigan με φούξια cargo παντελόνι και ολοκλήρωσε το σύνολο της με πορτοκαλί sneakers.

Η Σοφία Καρβέλα προτίμησε ένα τολμηρό total φούξια σύνολο το οποίο αποτελούταν από φούξια κοστούμι και φούξια top ενώ το look της ολοκλήρωσε με κίτρινες φωσφοριζέ pointy γόβες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ