Follow us

Το girly look της Ελένης Βουλγαράκη με το πουκάμισο – τάση της σεζόν

Ένα φρέσκο σύνολο ιδανικό για τις ανοιξιάτικες σου εμφανίσεις

MissBloom TEAM
Το girly look της Ελένης Βουλγαράκη με το πουκάμισο – τάση της σεζόν Instagram@voulgaraki_el

Οι φετινές τάσεις της μόδας για την άνοιξη 2023 μας προτείνουν από τη μία ανοιξιάτικα girly playful χρώματα και items για να δημιουργήσουμε bold σύνολα. Εξίσου τάση φέτος την άνοιξη είναι όμως και τα minimal chic κομμάτια και συνδυασμοί, όπως τα monochromatic looks αλλά και η επικράτηση του denim trend όπως και του trench coat trend, βλέπουμε δηλαδή τα αγαπημένα διαχρονικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας στην updated εκδοχή τους.

Ένα από τα αγαπημένα fashion staples που βλέπουμε στην αναβαθμισμένη του εκδοχή τη φετινή άνοιξη είναι το πουκάμισο. Το πουκάμισο φέτος πρωταγωνιστεί σε διάφορες εκδοχές, γραμμές, υφάσματα, χρώματα αλλά και μήκη, δίνοντας μας έτσι τη δυνατότητα ανακαλύψουμε και να διαλέξουμε ανάμεσα σε ποικιλία ποια σιλουέτα και με ποια χαρακτηριστικά ταιριάζει καλύτερα στην αισθητική και το στιλ μας. Το key item μπορείς φέτος να το βρεις oversized, σατέν, σε color blast αποχρώσεις όπως και cropped.

Έμπνευση για ένα άκρως ανοιξιάτικο girly look μας έδωσε η Ελένη Βουλγαράκη μέσω φωτογραφίας που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος επέλεξε να συνδυάσει ένα cropped shirt σε γαλάζια απόχρωση το οποίο συνδυάσε με λευκό wide leg παντελόνι δημιουργώντας ένα δροσερό και φρέσκο σύνολο.

Δες την εμφάνιση της

Το cropped shirt έχει κάνει δυναμικά την εμφάνιση του φέτος ξεχωρίζοντας ανάμεσα στα άλλα κλασικά πουκάμισα λόγω του παιχνιδιάρικου, δροσερού και girly χαρακτήρα του. Είναι ιδανικό να συνδυαστεί με ψηλόμεσο wide leg ή straight leg παντελόνι ενώ έχεις πολλές επιλογές και στα υποδήματα με τα οποία μπορείς να ολοκληρώσεις το look σου, casual flat όπως loafers, mules ή sneakers ή για ένα πιο formal αποτέλεσμα συνδύασε το με ψηλοτάκουνες εσπαντρίγιες, πλατφόρμες όπως η ελένη Βουλγαράκη ή pointy γόβες για μία βραδινή έξοδο.

Cropped πουκάμισο με κόμπο, H&M

Crep ρουστίκ πουκάμισο με κοντά μανίκια, Stradivarius

Πουκάμισο crop από ποπλίνα, Zara

Κοντό μακρυμάνικο πουκάμισο από ποπλίνα, Bershka

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ