Follow us

Τα πανωφόρια που θα ανανεώσουν τα σύνολα σου τις πασχαλινές ημέρες

Τα πανωφόρια που χρειάζεσαι για κομψές εμφανίσεις τις ημέρες του Πάσχα

Τα πανωφόρια που θα ανανεώσουν τα σύνολα σου τις πασχαλινές ημέρες Splash News / Ideal Images

Οι ημέρες του Πάσχα είναι οι ημέρες όπου οι περισσότερες από εμάς επιθυμούμε να αισθανόμαστε ανανεωμένες με άκρως ανοιξιάτικη διάθεση και τα σύνολα που θα επιλέξουμε να φορέσουμε αναμφίβολα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο κατά πόσο θα το επιτύχουμε. Όσο όμως ανάλαφρο και ανοιξιάτικο και αν είναι το outfit μας, το πανωφόρι είναι αυτό που καθορίζει απόλυτα την διάθεση του look μας. Καθώς ένα βαρύ και χειμερινό πανωφόρι θα δώσει το ίδιο χειμερινό ύφος ακόμα και στο πιο δροσερό μας outfit ενώ ένα spring look χωρίς πανωφόρι είναι ριψοκίνδυνο λόγω των απότομων αλλαγών της θερμοκρασίας.

Τις πασχαλινές ημέρες μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε μία μεγαλύτερη γκάμα επιλογών σε πανωφόρια σε σχέση με τις άλλες μέρες της άνοιξης καθώς το γιορτινό κλίμα όπως και οι συχνές έξοδοι μας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε με μεγαλύτερη ευκολία formal looks για όποια περίσταση εμείς το αισθανόμαστε. Ενώ ακόμα και εάν η διάθεση μας είναι περισσότερο χαλαρή και επιθυμούμε ένα casual outfit, οι επιλογές για ένα κομψό και άνετο σύνολο σε συνδυασμό με το κατάλληλο πανωφόρι είναι επίσης πολλές.

Κάτι που ακόμα μπορείς να κάνεις είναι να συνδυάσεις ένα σακάκι σε έντονη απόχρωση με ένα ήπιων τόνων σύνολο, όπως με λευκό top και denim παντελόνι. Το αγαπημένο trench coat είναι μία ακόμη κλασική επιλογή ενώ αν θέλεις ένα περισσότερο μοντέρνο twist μπορείς να διαλέξεις μία γκαμπαρντίνα με έντονο χρώμα. Φυσικά δεν μπορούμε να αφήσουμε έξω από τη λίστα με τα πανωφόρια που είναι ιδανικά για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας το Πάσχα, τα faux suede πανωφόρια όπως και τα biker jackets τα οποία μπορούν να δώσουν έναν ρομαντικό ή έναν περισσότερο minimal αέρα αντίστοιχα στο look σου.

Στη δική μας έρευνα αγοράς θα βρεις τα πανωφόρια που θα αναβαθμίσουν τις πασχαλινές σου εμφανίσεις είτε επιλέξεις να τα φορέσεις με casual είτε με formal κομμάτια διαμορφώνοντας έτσι το τελικό αποτέλεσμα.

Καπαρντίνα κλασική ζώνη, Mango

Ζακέτα από σουετίνα με γυριστά μανίκια, Pull&Bear

Σταυρωτό σακάκι, H&M

Jacket Zoe Black, Helmi

Σακάκι με κουμπί, Stradivarius

Παλτό faux suede, Zara

Σακάκι με τσέπες και κουμπιά, Pink Woman

Τζάκετ σε στυλ biker με εφέ δέρματος και ζώνη, Bershka

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ