Follow us

Στη Zara βρήκαμε τις τέλειες μπαλαρίνες για να φοράς στις βραδινές εξόδους σου

Το ζευγάρι μπαλαρίνες που θα αναβαθμίσει τις εμφανίσεις σου

Στη Zara βρήκαμε τις τέλειες μπαλαρίνες για να φοράς στις βραδινές εξόδους σου Splash News / Ideal Images

Δυναμικό θα λέγαμε ότι είναι το comeback που έκαναν οι μπαλαρίνες στην γκαρνταρόμπα μας τη φετινή σεζόν. Το ζευγάρι υποδημάτων που αγαπήθηκε όσο λίγα στα 00s επανήλθε διακριτικά στην κλασική και γνωστή του εκδοχή το 2022 και πλέον την άνοιξη του 2023 το βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στα πιο cool και stylish outfits των it girls που μας εμπνέουν όπως και στα αγαπημένα μας fashion houses.

Τα ballet flats, που οι Γαλλίδες δεν αφαίρεσαν ποτέ από την γκαρνταρόμπα τους ως "παλιομοδίτικες” δίνουν έναν ρομαντικό και ανάλαφρο χαρακτήρα στο σύνολο μας χαρίζοντας μας ταυτόχρονα άνεση και πρακτικότητα σε κάθε περίσταση της καθημερινότητας μας. Η "πασπαρτού” ιδιότητα τους ήταν και ένα από τα χαρακτηριστικά που οι μπαλαρίνες προτιμήθηκαν αλλά και προτιμώνται ξανά σε elevated looks που κύριος στόχος τους είναι η άνεση αλλά και το εύκολο και πετυχημένο styling για όλες τις ώρες της ημέρας.

Στη Zara ανακαλύψαμε τις μπαλαρίνες που είναι ιδανικές για όλες τις περιστάσεις αλλά και κάθε στιλ. Συγκεκριμένα το brand κυκλοφόρησε ένα ζευγάρι μπαλαρίνες με φιόγκο που παραπέμπει στην κλασική πουέντ και είναι διαθέσιμο σε ασημί αλλά και χρυσή απόχρωση καθιστώντας το κατάλληλο για οποιαδήποτε βραδινή αλλά και πρωινή περίσταση.

Για ένα βραδινό σύνολο είτε το στιλ σου είναι minimal είτε περισσότερο bold, θα μπορέσεις να δημιουργήσεις ένα stylish look με τις συγκεκριμένες μπαλαρίνες. Εάν προτιμάς ένα απλό σύνολο που τα ballet flats θα είναι το statement item του look σου τότε συνδύασε τες είτε με ένα φόρεμα σε ουδέτερη ή γήινη απόχρωση είτε σέταρε denim, με items σε ουδέτερες ή γήινες αποχρώσεις έτσι ώστε η μεταλλιζέ απόχρωση των ballet flats να είναι το bold κομμάτι του συνόλου. Αντίστοιχα με κομμάτια ήπιων τόνων και loose γραμμές μπορείς να τις φορέσεις και για μία casual chic πρωινή περίσταση.

Σε περίπτωση που σε εκφράζει το να δημιουργήσεις ένα περισσότερο έντονο και flashy outfit μπορείς να επιλέξεις έντονα χρώματα όπως φούξια, έντονο πορτοκαλί ή κόκκινο στην εμφάνιση σου δημιουργώντας ένα ευφάνταστο και ανοιξιάτικο mix&match. Μία ακόμη επιλογή σου είναι να τα συνδυάσεις με floral, ένα styling που θέλει την προσοχή σου στην επιλογή λουλουδάτου μοτίβου έτσι ώστε να ταιριάζει με την έντονη μεταλλιζέ απόχρωση των μπαλαρινών.

Μπαλαρίνα με φιόγκο ασημί, Zara

Μπαλαρίνα με φιόγκο χρυσό, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ