Follow us

Το έξυπνο στιλιστικό trick για να μη ζεσταίνεσαι ή κρυώνεις την περίοδο της άνοιξης

Πώς θα αντιμετωπίσεις με στιλ τις εναλλαγές της θερμοκρασίας που χαρακτηρίζουν την άνοιξη;

Το έξυπνο στιλιστικό trick για να μη ζεσταίνεσαι ή κρυώνεις την περίοδο της άνοιξης Splash News / Ideal Image

Όποια κι αν είναι η εποχή του χρόνου, όποιο κι αν είναι το στιλ σου ή το dress code, ο κόσμος της μόδας πάντα θα σου προσφέρει τα απαραίτητα στιλιστικά tips για να κάνεις το ντύσιμό σου πιο ξεχωριστό. Όσον αφορά μάλιστα στην περίοδο της άνοιξης, η οποία ως μεταβατική περίοδος από τον χειμώνα προς το καλοκαίρι, χαρακτηρίζεται από αρκετές εναλλαγές στη θερμοκρασία, σίγουρα θα χρειαστείς μία έξτρα βοήθεια. Οι fashion experts μάλιστα έχουν ήδη ξεχωρίσει το αγαπημένο τους στιλιστικό trick για να μην κρυώνουν ή ζεσταίνονται στη διάρκεια της ημέρας.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, οι fashionistas προτείνουν να δημιουργήσεις το καθημερινό casual look που θέλεις και ως πανωφόρι να επιλέξεις μία ζακέτα, την οποία όμως δεν χρειάζεται απαραίτητα να φορέσεις κανονικά. Μπορείς να τη ρίξεις απλώς στους ώμους σου, ώστε εάν κάποια στιγμή της ημέρας κρυώσεις να τη φορέσεις. Σε περίπτωση όμως που νιώθεις άνετα με τη θερμοκρασία της ημέρας, μπορείς απλώς να την αφήσεις στους ώμους σου. Σε κάθε περίπτωση, με αυτό το styling trick θα νιώθεις άνετα όποια κι αν είναι η θερμοκρασία.

Διαβάστε Επίσης

Extra Tip: Μία εναλλακτική επιλογή είναι και το layering. Να συνδυάσεις δηλαδή διαφορετικές στρώσεις από ρούχα δηλαδή είτε με μπλούζες-πουκάμισα είτε πανωφόρια.

Το έξυπνο στιλιστικό trick

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ