Follow us

Αυτή η νέα κατηγορία της Zara θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις τέλεια looks για τις βραδινές εξόδους σου

Το χρήσιμο shopping tip που θα βρεις στη Zara.

street style Splash News / Ideal Image

Τα τελευταία χρόνια, το online shopping έχει καταφέρει να κερδίσει την προσοχή των γυναικών που αγαπούν τη μόδα και επιθυμούν να ενημερώνουν συχνά την γκαρνταρόμπα τους. Η ευκολία που προσφέρει το γεγονός πως μπορείς να κάνεις τις αγορές σου από την άνεση του σπιτιού σου δεν συγκρίνεται με τίποτα. Πλέον μάλιστα, ολοένα και περισσότερα brands προσπαθούν να κάνουν τη διαδικασία του online shopping όσο πιο εύκολη και κατατοπιστική γίνεται. Κάπως έτσι, έχουμε ξεκινήσει να παρατηρούμε πως κάποια labels προσφέρουν μία έξτρα κατηγοριοποίηση στα e-shops τους ανάλογα με τις shopping ανάγκες της εκάστοτε εποχής. Ακριβώς αυτό παρατηρήσαμε και στη Zara.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, κάνοντας κάποια clicks στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Zara, παρατηρήσαμε πως υπάρχει μία έξτρα κατηγορία που ονομάζεται "Dress Time”. Σε αυτή, μπορείς να βρεις αρκετές επιλογές σε ρούχα και αξεσουάρ που μπορείς να φορέσεις στις βραδινές εξόδους σου την περίοδο της άνοιξης. Με ένα scroll down, ξεχωρίσαμε πως υπάρχουν αρκετά φορέματα σε σατινέ υφή και χαρούμενα χρώματα όπως το cobalt blue και το κόκκινο, co-ord σε πράσινο lime που είναι ένα από τα color trends της σεζόν, ψηλόμεσες παντελόνες αλλά και ολόσωμες φόρμες.

Εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον έχουν και τα αξεσουάρ που θα βρεις στην εν λόγω κατηγορία. Ψηλοτάκουνα πέδιλα με τετράγωνο τακούνι, πέδιλα με διαφάνειες, θηλυκές strappy γόβες και εν γένει ψηλοτάκουνα παπούτσια σε έντονα χρώματα όπως το μοβ, το πορτοκαλί, το κόκκινο, αλλά και σε διαχρονικές επιλογές όπως το χρυσό. Οι τσάντες που είναι διακοσμημένες με μικρά στρας ή που είναι πλεγμένες με μικρές χάντρες αξίζουν επίσης την προσοχή σου. Το σίγουρο είναι πως σε αυτή την κατηγορία θα βρεις με ευκολία τα items για ένα τέλειο βραδινό σύνολο.

Editor's Picks

Round neck dress Zara

V-neck dress Zara

Μεταλλικό κολιέ Zara

Εξώφτερνο παπούτσι με τακούνι Zara

Πέδιλο με όψη μεταλλιζέ Zara

Μικρή τσάντα σε σχέδιο shopper με στρας Zara

Τοπ cropped με στρόγγυλη λαιμόκοψη και φαρδιά μανίκια Zara

Τοπ με ντεκολτέ σε ίσια γραμμή Zara

Τσάντα ώμου Zara

Ψηλόμεση φούστα με σούρες Zara

Φόρεμα από πλεκτό ύφασμα Zara

Ψηλοτάκουνο πέδιλο Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ