Follow us

Τα ανοιξιάτικα looks των celebrities που ξεχωρίσαμε από την Πρωτομαγιά

Τα σύνολα με τα οποία υποδέχτηκαν την Πρωτομαγιά

MissBloom TEAM
Τα ανοιξιάτικα looks των celebrities που ξεχωρίσαμε για την Πρωτομαγιά Instagram

Το τριήμερο της Πρωτομαγιάς είναι το πρώτο τριήμερο μετά από καιρό που αισθανόμαστε πιο κοντά από ποτέ το καλοκαίρι ενώ βρισκόμαστε ξεκάθαρα στην καρδιά της άνοιξης. Τα σύνολα που επιλέγουμε πλέον έχουν έναν παιχνιδιάρικο και άκρως ανοιξιάτικο χαρακτήρα φανερώνοντας την ανοιξιάτικη διάθεση μας.

Αυτό το τριήμερο της Πρωτομαγιάς οι Ελληνίδες celebrities μας χάρισαν έμπνευση με τα σύνολα που επέλεξαν είτε το τριήμερο τους περιελάμβανε κάποια εξόρμηση είτε η 1η του Μάη τις βρήκε στην πόλη.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή την ημέρα της Πρωτομαγιάς επέλεξε να φορέσει ένα mini φλοράλ φόρεμα σε έντονη κίτρινη απόχρωση από τη νέα ανοιξιάτικη συλλογή της Βάσιας Κωσταρά. Το ανοιξιάτικο φόρεμα συνδύασε με μπεζ pointy γόβες.


Η Ευγενία Σαμαρά βρέθηκε στη Σέριφο όπου επέλεξε ένα midi φόρεμα με τιράντες από τη συλλογή της Χριστίνας Κοντοβά σε μπλε και λευκή απόχρωση ταιριάζοντας απόλυτα με το κυκλαδίτικο τοπίο.


Η Δανάη Μπάρκα φόρεσε ένα midi dark floral κρουαζέ φόρεμα σε μαύρη απόχρωση με έντονα μπλε λουλούδια. Το φλοράλ φόρεμα της σέταρε με ψηλοτάκουνες πλατφόρμες σε μπλε σκούρα απόχρωση.


Η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκε στην Ιταλία για επαγγελματικές υποχρεώσεις και εκεί επέλεξε ένα περισσότερο μουντό ανοιξιάτικο σύνολο λόγω του συννεφιασμένου καιρού, συγκεκριμένα επέλεξε ένα casual outfit το οποίο απότελούταν από μαύρα leggings, λευκό φούτερ και κομψά λευκά sneakers.


Για τον εφοδιασμό με τα απαραίτητα λουλούδια για την ημέρα η Ντορέττα Παπαδημητρίου επέλεξε ένα απλό και φρέσκο look επιλέγοντας μία printed παντελόνα και ένα λευκό t-shirt για την περίσταση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ