Follow us

Βάσια Κωσταρά | Συνδύασε το λευκό blazer της με το ιδανικό χρώμα για ένα πολυτελές look

Το φινετσάτο χρωματικό combo της σχεδιάστριας που αποπνέει πολυτέλεια

Βάσια Κωσταρά instagram

Το λευκό είναι αναμφίβολα ένα από τα χρώματα που επιλέγουμε όταν επιθυμούμε το look μας να αποπνέει καθαρότητα και φινέτσα. Μέχρι και πριν από μερικές σεζόν το λευκό χρώμα πρωταγωνιστούσε κυρίως στις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές μας εμφανίσεις ενώ πλέον το βλέπουμε να προτιμάται ανεξαιρέτως όλους τους μήνες του χρόνου με το κατάλληλο styling.

Φέτος την άνοιξη εάν χρειάζεται να έχεις ένα λευκό item στην γκαρνταρόμπα σου το ιδανικότερο είναι να επενδύσεις σε ένα λευκό blazer, το οποίο είναι μία από τις πιο hot τάσεις της σεζόν. Το λευκό σακάκι μας βοηθά να δημιουργήσουμε ένα timeless σύνολο ως εναλλακτική στο διαχρονικό μαύρο blazer ενώ είναι ένας εύκολος και chic τρόπος να εντάξουμε φωτεινά ανοιξιάτικα χρώματα στις εμφανίσεις μας.

Παρόλο που το λευκό blazer είναι εύκολο να συνδυαστεί με όλα τα χρώματα και τις αποχρώσεις της γκαρνταρόμπας μας, υπάρχουν κάποια χρωματικά combo που μπορούν να αναβαθμίσουν την εμφάνιση σου και να της δώσουν έναν αέρα φινέτσας αλλά και πολυτέλειας. Ένας χρωματικός συνδυασμός που μπορεί να αποφέρει αυτό το αποτέλεσμα είναι το λευκό με το μπεζ.

Συγκεκριμένα το chic color combo έχει ήδη κερδίσει την προτίμηση των it girls οι οποίες το προτιμούν σε πολλά street style looks τους χαρίζοντας μας έμπνευση. Ένα σύνολο στον πιο φινετσάτο χρωματικό συνδυασμό της άνοιξης φόρεσε και η Βάσια Κωσταρά.

Πιο συγκεκριμένα η σχεδιάστρια σε φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ποζάρει φορώντας λευκό oversized blazer το οποίο συνδύασε με nude faux leather maxi φούστα και ασορτί faux leather στράπλες top, όλο το σύνολο από το brand της Vassia Kostara.

Όποια απόχρωση του μπεζ επιλέξεις να συνδυάσεις με το λευκό blazer σου θα δημιουργήσεις αδιαμφισβήτητα ένα σύνολο φινετσάτο που θα αποπνέει φινέτσα. Συνδύασε το με διακριτικά κοσμήματα για μία πρωινή εμφάνιση ή με εντονότερα αξεσουάρ αν επιθυμείς ένα bold αποτέλεσμα. Δώσε προσοχή στα αξεσουάρ που θα επιλέξεις, καλύτερα ταιριάζουν metallic, ουδέτερες ή γήινες αποχρώσεις.

Eftychia blazer, Vassia Kostara

Μπλέιζερ tailoring loose fit με θηλυκό κόψιμο, Bershka

Μονόπετο σακάκι, H&M

Blazer smoking με ζώνη, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ