Follow us

10 φορέματα από την H&M για day to night εμφανίσεις

Τα φορέματα που θα φοράς από το πρωί έως το βράδυ

10 φορέματα από την H&M για day to night εμφανίσεις Splash News / Ideal Images

Οι περισσότερες από εμάς επιθυμούμε αλλά και επιδιώκουμε τα κομμάτια στα οποία επενδύουμε να μας εξυπηρετούν σε όσο το δυνατόν περισσότερες περιστάσεις στην καθημερινότητα μας. Σίγουρα υπάρχουν κομμάτια τα οποία επιλέγουμε για συγκεκριμένες καταστάσεις που γνωρίζουμε ότι το dress code θα είναι ιδιαίτερο, τα day to night items όμως είναι αυτά τα οποία αποζητούμε εντονότερα. Λόγω των γρήγορων ρυθμών της καθημερινότητας μάς δημιουργείται η επιθυμία για ρούχα που θα μας προσφέρουν ευελιξία τόσο στις περιστάσεις που μπορούμε να τα φορέσουμε όσο και άνεση και ευελιξία κινήσεων έτσι ώστε να είμαστε άνετες, αλλά και stylish, όλες τις ώρες της ημέρας.

Ένα από τα καταλληλότερα staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας για day to night εμφανίσεις είναι αναμφίβολα τα φορέματα. Τα φορέματα είναι μία από τις ιδανικότερες επιλογές που μπορούμε να κάνουμε εάν αποζητούμε ένα item που θα μας διευκολύνει στο styling ενώ ταυτόχρονα με πολύ μικρές αλλαγές στα αξεσουάρ ή τα κοσμήματα μπορούμε να μετατρέψουμε ένα πρωινό look σε βραδινό.

Οι επιλογές στις γραμμές, τα σχέδια, τα μήκη αλλά και τα χρώματα είναι πολλές για να διαλέξεις ανάλογα με το στιλ και την αισθητική σου αλλά φυσικά και με την καθημερινότητα σου.

Για ένα αέρινο look που θα μπορείς να φορέσεις από το πρωί στο γραφείο έως την απογευματινή ή βραδινή σου βόλτα επέλεξε να φορέσεις το φόρεμα σου με διακριτικά κοσμήματα όπως και με άνετα υποδήματα όπως flat mules, loafers, κομψά sneakers ή ψηλοτάκουνες εσπαντρίγιες. Εάν ο καιρός το απαιτεί ολοκλήρωσε την εμφάνιση σου με ένα blazer ή μία καμπαρντίνα.

Παρακάτω επιλέξαμε τα δέκα φορέματα από την H&M που είναι ιδανικά για να φοράς όλες τις ώρες της ημέρας

Σεμιζιέ με δετή ζώνη, H&M

Φόρεμα-σακάκι με ανοίγματα, H&M

Σεμιζιέ με δετή ζώνη, H&M

Φόρεμα με διακοσμητικό κόμπο, H&M

Κρουαζέ φόρεμα με ύφανση ζακάρ, H&M

Σεμιζιέ με δετή ζώνη, H&M

Λινό φόρεμα με δετή ζώνη, H&M

Φόρεμα από σύμμεικτο λινάρι με δετή ζώνη, H&M

Σεμιζιέ με δετή ζώνη, H&M

Φόρεμα με πλέξη ριμπ, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ