Follow us

5 πολύ χρήσιμα tips για επιλέξεις το ιδανικό μαγιό για το καλοκαίρι

Τα μαγιό που θα πρωταγωνιστήσουν στα beach looks σου.

magio Courtesy of maaboo

Τα μαγιό είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του καλοκαιριού και εκείνα που ανυπομονούμε να φορέσουμε μόλις φτάσει η αγαπημένη μας εποχή. Αυτό που προηγείται της χαλάρωσης στην παραλία είναι η αγορά των μπικίνι και των ολόσωμων, έχοντας ως γνώμονα τη σιλουέτα σου και τις ανάγκες της. Ακόμα κι αν υπάρχουν τάσεις που αφορούν τα μαγιό, αυτό που χρειάζεται να σε απασχολήσει περισσότερο είναι να επιλέξεις σχέδια που σε κάνουν να νιώθεις αυτοπεποίθηση. Τα παρακάτω tips θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τον στόχο σου.

Άνεση

Η σημαντικότερη συμβουλή που χρειάζεται να γνωρίζεις ωστόσο είναι πως το μαγιό που θα επιλέξεις θα πρέπει να σε κάνει να νιώθεις άνετα. Για παράδειγμα, εάν έχεις μεγάλο στήθος χρειάζεται να επιλέξεις ένα μαγιό που να προσφέρει την απαραίτητη υποστήριξη και να προτιμήσεις μαγιό με φαρδιές τιράντες ή εάν θέλεις να καλύψεις την περιοχή της κοιλιάς, ένα ψηλόμεσο μπικίνι ή ένα ολόσωμο μαγιό θα σε κάνει να νιώθεις πιο άνετα στην παραλία.

Διαβάστε Επίσης

Lifestyle

Ένας έξυπνος τρόπος για να επιλέξεις το ιδανικό μαγιό είναι να αναλογιστείς τον τύπο διακοπών και εξορμήσεων που προτιμάς να κάνεις. Για παράδειγμα, εάν είσαι fan των θαλάσσιων αθλημάτων ή του beach volley, ένα αθλητικό μαγιό θα σε κάνει να απολαύσεις περισσότερο τις εν λόγω δραστηριότητες και θα σου προσφέρει ελευθερία κινήσεων.

Νούμερο

Η επιλογή του λάθους νούμερου είναι ένα από τα πιο συχνά στιλιστικά λάθη που κάνουμε οι γυναίκες όταν κάνουμε τις αγορές μας. Συγκεκριμένα τα μαγιό όμως, θα πρέπει να σε κάνουν να νιώθεις άνετα όσο χαλαρώνεις στην παραλία, συνεπώς το σωστό νούμερο είναι πολύ σημαντικό. Αυτό σημαίνει πως δεν πρέπει να επιλέξεις το νούμερο που φορούσες πέρσι το καλοκαίρι χωρίς να κάνεις πρώτα μία δοκιμή. Τσέκαρε τις μετρήσεις που έχει το εκάστοτε brand και πειραματίσου με γραμμές και στιλ μαγιό που δεν έχεις φορέσει μέχρι σήμερα.

Ύφασμα

Εξίσου σημαντική είναι η ποιότητα του υφάσματος στα μαγιό. Το αλάτι της θάλασσας, το χλώριο της πισίνας, ο ήλιος ή ακόμα και το αντηλιακό ενδέχεται να τα φθείρουν εάν το ύφασμα δεν είναι καλής ποιότητας. Μία από τις καλύτερες επιλογές είναι η λύκρα, η οποία είναι γνωστή για την ελαστικότητα της και συνεπώς είναι ιδανική για τη δημιουργία μαγιό. Πλέον μάλιστα, υπάρχουν sustainable brands μόδας που δημιουργούν μαγιό από ανακυκλωμένα υλικά που είναι εξίσου καλή εναλλακτική επιλογή.

Διαφορετικά μεγέθη

Σε περίπτωση που είσαι fan των μπικίνι, ίσως να αντιμετωπίσεις μία έξτρα πρόκληση. Να χρειάζεσαι δηλαδή διαφορετικό νούμερο σε σουτιέν και σλιπ. Ευτυχώς πλέον πολλά brands προσφέρουν τη δυνατότητα να αγοράσεις ξεχωριστά τα δύο μέρη του μαγιό. Διαφορετικά, μπορείς να ψωνίσεις ξεχωριστά σουτιέν και σλιπ και να τα συνδυάσεις στη συνέχεια. Έτσι, θα μπορείς να κάνεις πολλά combos και να έχεις περισσότερα μαγιό.

Editor's Picks

Ολόσωμο μαγιό maaboo swimwear

Μπουστάκι Σουτιέν Μπικίνι με Μοτίβο Ζέβρας Nairobi Calzedonia

Δετό Σλιπ Μπικίνι με Μοτίβο Ζέβρας Nairobi Yammay

Bikini top Yamamay

Bikini bottom Yamamay

Ολόσωμο μαγιό High-leg H&M

Ολόσωμο μαγιό Zara

Τριγωνικό σουτιέν μπικίνι με μοτίβο smock Oysho

Σλιπ μπικίνι μέτριας κάλυψης με φιόγκους και μοτίβο smock Oysho

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ