Follow us

To Zara top της Σταματίνας Τσιμτσιλή που ταιριάζει τέλεια με σορτσάκι

Το ιδιαίτερο top που θα αναβαθμίσει τις εμφανίσεις σου

To Zara top της Σταματίνας Τσιμτσιλή που ταιριάζει τέλεια με σορτσάκι Instagram@stam_tsimtsili

Όσο απαραίτητα είναι τα παντελόνια τον χειμώνα, τόσο απαραίτητα για την καθημερινότητα μας είναι και τα σορτσάκια το καλοκαίρι. Κάθε χρόνο οι επιλογές που μας δίνουν τα fashion brands στα σορτσάκια πληθαίνουν, δίνοντας μας τη δυνατότητα να επιλέξουμε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο στιλ μας όπως και στην περίσταση στην οποία επιθυμούμε να το φορέσουμε. Πλέον μπορούμε να βρούμε ποικιλία χρωμάτων και υφασμάτων όπως και επιλογές στις γραμμές και τα μήκη, κάτι που με τη σειρά του μας δίνει ακόμα περισσότερες επιλογές σε top που μπορούμε να τα συνδυάσουμε.

Διαβάστε Επίσης

Αναμφίβολα μπορείς να συνδυάσεις το σορτσάκι σου τόσο με πουκάμισα και πουκαμίσες όσο και με crop top, tank top, T-shirt ή με κάποιο ιδιαίτερο signature top που θα αναβαθμίσει το look σου, σαν αυτό που προτίμησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Πιο συγκεκριμένα η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε πρόσφατη ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πόζαρε φορώντας ένα top με εφέ τσαλακωμένου και ανάγλυφη υφή σε βιολετί απόχρωση, από την Zara. Η παρουσιάστρια επέλεξε να συνδυάσει το signature top με μαύρη παντελόνα Zeus & Dione και μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Δες την εμφάνιση της

Επέλεξε να συνδυάσεις το βιολετί ιδιαίτερο top με μία βερμούδα – σορτς ή ένα σορτς σε mini μήκος σε denim ύφασμα ή σε λινό για μία πιο casual εμφάνιση. Για μία βραδινή εμφάνιση επέλεξε να ολοκληρώσεις το σύνολο σου με ψηλοτάκουνα πέδιλα και statement κοσμήματα.

Μπλούζα με εφέ τσαλακωμένου και ανάγλυφη υφή, Zara
Μπλούζα με εφέ τσαλακωμένου και ανάγλυφη υφή, Zara


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ