Follow us

Αυτά είναι τα εσώρουχα που θα κάνουν "check" σε όλα σου τα θέλω

Το ακαταμάχητο ribbed look τους θα ανανεώσει τη διάθεση σου

MissBloom TEAM
Courtesy of Sloggi

Μπορεί οι περισσότερες από εμάς να δίνουμε βάση στα staples της γκαρνταρόμπας μας, η αλήθεια όμως είναι πως εάν δεν αισθανόμαστε άνετα και αυτοπεποίθηση με το κάθε τι που φοράμε, τότε επηρεάζεται και η διάθεση μας. Στα staples πρέπει να συμπεριλάβουμε τα εσώρουχα τα οποία επιλέγουμε τόσο για το εάν μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφα και με αυτοπεποίθηση όσο και για την αίσθηση που μας δίνουν όταν τα φοράμε.

Από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες της άνοιξης γνώριζα με ποια κομμάτια πρέπει να ανανεώσω την γκαρνταρόμπα μου όπως και τη συλλογή εσωρούχων μου, για να ανεβάσω την ψυχολογία μου και να αναβαθμίσω τις εμφανίσεις μου. Όπως και τον τρόπο για να συνδυάσω αυτά τα δύο και να δημιουργήσω επίκαιρα looks. Για άνετα και stylish εσώρουχα απευθύνθηκα στη νέα συλλογή των Sloggi "Go Ribbed", τα οποία είναι φτιαγμένα από 100% οργανικό βαμβάκι προστατεύοντας και κρατώντας απαλό το δέρμα μου, ενώ είναι eco friendly.

Αυτά είναι τα εσώρουχα που θα κάνουν "check" σε όλα σου τα θέλω

Εξερευνώντας τη νέα συλλογή Go Ribbed των Sloggi ανακάλυψα πως καλύπτει όλα μου τα θέλω: μου προσφέρει απίστευτη άνεση σε συνδυασμό με μοντέρνες γραμμές. Τα νέα χαρακτηριστικά της Go Ribbed συλλογής όπως η διακριτική δαντέλα στο τελείωμα και το ακαταμάχητο ribbed look της, χαρίζουν μία παιχνιδιάρικη φινέτσα στα σύνολα στα οποία επιλέγω τα εσώρουχα μου να αποτελούν κομμάτια του look μου. Συγκεκριμένα, επένδυσα στο bralette της νέας συλλογής το οποίο φοράω ως top στις βραδινές μου εμφανίσεις και συνδυάζω με το αγαπημένο μου blazer και την wide leg παντελόνα μου, ενώ τα crop top της συλλογής Go Ribbed τα προτιμώ στις casual εμφανίσεις μου, με denim φούστες ή trackpants όπου με κρατούν ανάλαφρη και δροσερή.

Πέρα από τα κομμάτια που προτίμησα και μπορούν να φορεθούν ως μέρος του outfit μου, από τα Go Ribbed των Sloggi, επέλεξα να επενδύσω και σε bottom κομμάτια σε γραμμές brazil και tanga. Τα συγκεκριμένα εσώρουχα δεν μπορώ να τα αποχωριστώ τόσο λόγω της απαλότητας και της άνεσης που προσφέρουν, εφόσον είναι φτιαγμένα από 100% οργανικό βαμβάκι όσο και λόγω της αυτοπεποίθησης που με κάνουν να αισθάνομαι.

Courtesy of sloggi

Τα χρώματα που επέλεξα στα νέα μου εσώρουχα για να περάσω με στιλ τις μέρες και νύχτες του καλοκαιριού είναι στις πιο cute αποχρώσεις της σεζόν, παστέλ γαλάζιο και peach, ενώ στα κομμάτια που επιθυμώ να φοράω ως top στα σύνολα μου επέλεξα τη μαύρη απόχρωση της συλλογής για ένα πιο formal και stylish αποτέλεσμα.

Ανακάλυψε κι εσύ στη σειρά Go Ribbed των Sloggi και ζήσε κάθε μέρα με ένα twist αυθεντικού στιλ, ενώ σίγουρο είναι ότι δεν θα ξέρεις ποια cute απόχρωση της συλλογής να πρώτο-διαλέξεις!

Βρείτε τα Sloggi στα social:

Facebook
Instagram

Ανακάλυψε τη νέα συλλογή Go Ribbed εδώ

Bralette, Sloggi

Βαμβακερό bottom, Sloggi

Bralette, Sloggi

Bottom, sloggi

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr