Follow us

5 styling tips που θα φέρουν το καλοκαίρι στο ντύσιμό σου

Οι στιλιστικές συμβουλές που θα ανανεώσουν το καλοκαιρινό στιλ σου.

Romee Strijd Splash News / Ideal Image

Το καλοκαίρι πλησιάζει και μέχρι να το υποδεχτούμε επισήμων μπορούμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές στο στιλ μας, οι οποίες θα μας βάλουν αμέσως σε αυτό το mood. Οι ανάλαφρες γραμμές, τα δροσερά υφάσματα και τα αξεσουάρ από υλικά όπως η ψάθα είναι ένας εύκολος και κομψός τρόπος για να πετύχουμε τον στόχο μας. Αυτά, μαζί με τα παρακάτω styling tips θα καταφέρουν όντως να φέρουν το καλοκαίρι στο ντύσιμό μας.

-1 Εάν θέλεις να αντικαταστήσεις το τζιν σου με μία πιο αέρινη επιλογή, ένα παντελόνι σε λινό ύφασμα είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι. Σε ουδέτερες αποχρώσεις ή σε bold χρώματα, τα λινά παντελόνια είναι αναπόσπαστο κομμάτι του καλοκαιρινού στιλ.

-2 Αντικατέστησε το little black dress σου με ένα λευκό αέρινο φόρεμα. Είναι εξίσου πρακτικό, μπορείς να το φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ και θα σε κάνει να νιώθεις πως είσαι διακοπές.

-3 Ξεκίνα να φοράς έντονα χρώματα. Για παράδειγμα, ένα αέρινο φόρεμα σε πορτοκαλί, φούξια, γαλάζιο ή πράσινο χρώμα θα σου φτιάξουν αμέσως τη διάθεση και θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις με στιλ την υψηλή θερμοκρασία.

-4 Εάν θέλεις να νιώθεις άνετα όσο ζέστη κι αν είναι, προτίμησε να φορέσεις ρούχα σε loose γραμμή. Πουκάμισα, φορέματα, παντελόνες και σορτς λειτουργούν ως οι καλύτεροι σύμμαχοι.

-5 Άφησε στη ντουλάπα την κλασική tote τσάντα σου και αντικατέστησε την με μία ψάθινη. Οι νέες συλλογές των brands προσφέρουν μεγάλη ποικιλία από ψάθινες τσάντες σε διαφορετικά μεγέθη και στιλ, ώστε να επιλέξεις την κατάλληλη ανάλογα με την εκάστοτε περίσταση.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ