Follow us

Κατερίνα Καινούργιου | Με το φόρεμα που θα αναβαθμίσει τις εμφανίσεις σου στο γραφείο

Το κομψό και διαχρονικό φόρεμα που θέλουμε να αποκτήσουμε

MissBloom TEAM
Κατερίνα Καινούργιου | Με το φόρεμα που θα αναβαθμίσει τις εμφανίσεις σου στο γραφείο Instagram@katken85

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες μπορεί κάποιες φορές να δυσκολευόμαστε να δημιουργήσουμε το κατάλληλο outfit για το γραφείο. Αυτό μπορεί να συμβαίνει αρχικά γιατί πρέπει κάθε μέρα να δημιουργούμε νέους συνδυασμούς, με συγκεκριμένο dress code ενώ παράλληλα θέλουμε να αισθανόμαστε αυτοπεποίθηση και άνεση κατά τη διάρκεια της ημέρας μας. Αναμφίβολα όλες μας έχουμε κάποια go to σύνολα που πάντα μας βγάζουν ασπροπρόσωπες όπως υπάρχουν και ημέρες όπου έχουμε έμπνευση και δημιουργούμε ευφάνταστα σύνολα που είναι απόλυτα εναρμονισμένα με το στιλ και την αισθητική μας. Τι συμβαίνει όμως τις ημέρες όπου το να διαλέξουμε τι θα φορέσουμε στο γραφείο είναι σπαζοκεφαλιά και όχι μία δημιουργική διαδικασία;

Για τις ημέρες αυτές η επιλογή που αδιαμφισβήτητα θα μας δικαιώσει είναι το να φορέσουμε ένα φόρεμα. Το αγαπημένο αυτό staple της γυναικείας γκαρνταρόμπας μας προσφέρει όλα όσα χρειαζόμαστε μέσα στην ημέρα μας, δηλαδή να έχουμε βρει εύκολα και γρήγορα αυτό που θα φορέσουμε και να αισθανόμαστε καλά φορώντας το ενώ παράλληλα κατά τη διάρκεια της ημέρας μας αισθανόμαστε άνετες και με αυτοπεποίθηση. Οι επιλογές στα φορέματα που μπορείς να επιλέξεις για την ημέρα σου στο γραφείο είναι ποικίλες τόσο σε μήκη, χρώματα και σχέδια όπως και σε γραμμές. Στις φετινές τάσεις της σεζόν κυριαρχούν τα κομμάτια που συνθέτουν ένα lady boss look όπως τα κοστούμια, τα σακάκια αλλά και τα γιλέκα τα οποία κατά τους καλοκαιρινούς μήνες τα βλέπουμε σε γιλέκα – φορέματα, μία απόλυτα ιδανική επιλογή για ένα κομψό look στο γραφείο.

Σε πρόσφατη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κατερίνα Καινούργιου πόζαρε φορώντας ένα πολύ κομψό φόρεμα σε μπεζ απόχρωση και λινό ύφασμα το οποίο παρέπεμπε σε καλοκαιρινή εκδοχή του trench style αλλά και σε γιλέκο, 2 τάσεις που βλέπουμε φέτος να πρωταγωνιστούν φέτος.

Δες την εμφάνιση της

Για να αντιγράψεις το look της Κατερίνας Καινούργιου επένδυσε σε ένα φόρεμα γιλέκο ή σε ένα φόρεμα με trench style και συνδύασε το είτε με flat mules, loafers ή ένα ζευγάρι κομψά sneakers. Για μία περισσότερο formal εμφάνιση προτίμησε να το φορέσεις με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες εσπαντρίγιες όπως η παρουσιάστρια.

Μίνι φόρεμα-γιλέκο tailoring με cut out, Bershka

Κοντό φόρεμα με τσέπες λινό, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ