Μαρία Μενούνος | Με τα διαχρονικά flat πέδιλα που θα φοράς σε κάθε καλοκαιρινή εμφάνιση

Τα flat πέδιλα που προτιμάμε κάθε καλοκαίρι

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Το καλοκαίρι, όπως και οι άλλες εποχές του χρόνου, έχουν τα δικά τους staples στην γυναικεία γκαρνταρόμπα. Κομμάτια που ανεξάρτητα από τις τάσεις, και την επικρατούσα αισθητική των τάσεων, τα επιλέγουμε ξανά και ξανά στις εμφανίσεις μας ή αναζητάμε να επενδύσουμε σε νέες εκδοχές τους. Γράφοντας τα παραπάνω στο μυαλό μας έχουμε τα αγαπημένα σανδάλια.

Τα σανδάλια είναι μία από τις επενδύσεις που σίγουρα θα σε δικαιώσει καθώς δεν πρόκειται να τα αποχωριστείς στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις τόσο λόγω της άνεσης που προσφέρουν όσο και λόγω της ευελιξίας τους να φορεθούν σε κάθε πιθανή περίσταση όπως και να συνδυαστούν με κάθε καλοκαιρινό outfit.

Τα σανδάλια λόγω του ότι προτιμώνται σε κάθε look όπως και σε κάθε εκάστοτε dress code που μπορεί να απαιτεί μία περίσταση, διατίθενται στην αγορά σε αρκετές εκδοχές στις οποίες υπάρχουν παραλλαγές στα χρώματα, τα σχέδια αλλά και τις γραμμές του υποδήματος. Μία κομψή επιλογή για μία stylish πινελιά στο σύνολο σου είναι να προτιμήσεις ένα ζευγάρι σανδάλια με χρυσές λεπτομέρειες, την έμπνευση μας έδωσε η Μαρία Μενούνος.

Η Μαρία Μενούνος επισκέφθηκε τη χώρα μας για να λάβει το ελληνικό διαβατήριο της και κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της βρέθηκε στο ΣΕΓΑΣ για να δηλώσει συμμετοχή στον 40ο Μαραθώνιο Αθηνών. Κατά την επίσκεψη της στον Σύνδεσμο Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων φωτογραφήθηκε με τον σύζυγο της Kevin Undergaro και με τον πατέρα της Κώστα Μενούνο.

Για την εμφάνιση της η Μαρία Μενούνος επέλεξε ένα εμπριμέ twin set που αποτελούταν από σορτσάκι και μακρυμάνικη μπλούζα, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι ιδιαίτερα σανδάλια με χρυσές λεπτομέρειες. Το look της ολοκλήρωσε με tote cross body τσάντα σε εκρού απόχρωση.

Δες την εμφάνιση της

Gladiator sandals, Envie Shoes

Ίσιο δερμάτινο πέδιλο με τρουκ, Zara

Σανδάλι δέρμα τρουκ. Mango

Σανδάλια, Haralas