Follow us

Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη | Με το παντελόνι που θα αναβαθμίσει κάθε καλοκαιρινή σου εμφάνιση

Το ιδιαίτερο σχέδιο του κολακεύει κάθε σιλουέτα

MissBloom TEAM
Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη | Με το παντελόνι που θα αναβαθμίσει κάθε καλοκαιρινή σου εμφάνιση Instagram@christina_hillafameli

Τα έντονα χρώματα που μας φτιάχνουν τη διάθεση και μας κάνουν να ξεχωρίζουμε έχουν τον δικό τους πρωταγωνιστικό ρόλο στην γκαρνταρόμπα μας τη φετινή σεζόν, ενώ παρατηρούμε πως το dopamine dressing trend που επικρατεί στα street style looks κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στην καρδιά και την ντουλάπα μας. Οι λόγοι που προτιμούμε και επιλέγουμε, όλο και περισσότερο, έντονα χρώματα είναι αφενός γιατί μας φτιάχνει τη διάθεση και αφετέρου γιατί διατίθενται πολλές επιλογές που καλύπτουν όλα τα γούστα και τα είδη στιλ.

Η ποικιλία επιλογών επεκτείνεται τόσο στην χρωματική παλέτα όσο και στις γραμμές και τα σχέδια των items, που δίνουν την επιλογή ενός color blast look, για κάποια που επιθυμεί ένα έντονο σύνολο, ή ενός item που θα λειτουργήσει ως pop of color σε ένα περισσότερο minimal look. Την εποχή του καλοκαιριού τα χρώματα που επιλέγουμε αλλάζουν αποχρώσεις πλησιάζοντας περισσότερο τους χαρακτηριστικούς τόνους της εποχής. Τα πιο φρέσκα χρώματα του καλοκαιριού όπως και τα κομμάτια που μπορούν να αναβαθμίσουν κάθε εμφάνιση είδαμε στη νέα συλλογή του Aiki Diounot "Sorbet Shades SS23”.

Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη | Με το παντελόνι που θα αναβαθμίσει κάθε καλοκαιρινή σου εμφάνιση

Στην παρουσίαση της νέας συλλογής "Sorbet Shades SS23” του Aiki Diounot είδαμε exclusive limited edition δημιουργίες νέων σχεδιαστών που μας μετέφεραν σε μία καλοκαιρινή σκηνή και μας έκαναν να αναπολήσουμε την καλοκαιρινή ξεγνοιασιά που πλησιάζει. Bold χρώματα, αυστηρές γεωμετρικές γραμμές, unique prints σε unisex κομμάτια και φορέματα με 60s αέρα ήταν μερικά από τα items της συλλογής που ξεχωρίσαμε.

Courtesy of Aiki Diounot

Αναμφίβολα ένα από τα κομμάτια που μας τράβηξε την προσοχή ήταν το ψηλόμεσο παντελόνι σε loose γραμμή και ανοιχτόχρωμη χακί απόχρωση, το οποίο είναι ιδανικό για να αναβαθμίσει τόσο ένα πρωινό όσο και ένα απογευματινό ή βραδινό σύνολο. Το συγκεκριμένο παντελόνι επέλεξε να φορέσει η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη για την εμφάνιση της στην παρουσίαση της συλλογής.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Χρυσάνθη Γκούρου

Πιο συγκεκριμένα η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη επέλεξε να φορέσει το ψηλόμεσο ανοιχτόχρωμο χακί παντελόνι της νέας συλλογής Sorbet Shades SS23 και να το συνδυάσει με μαύρο crop top και cropped button shirt με μαύρο γιακά και πορτοκαλί λεπτομέρεια, εξίσου της ίδιας συλλογής. Το look της ολοκλήρωσε με μαύρο cross body τσαντάκι.

Bold Minimalism pants, Aiki Diounot

Sensual Modesty shirt, Aiki Diounot

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ