Follow us

Τα plus size μαγιό που θα αναδείξουν με τον πιο κομψό τρόπο τις καμπύλες σου

Τα μαγιό που θα ευχαριστηθείς να φοράς στην παραλία.

plus size μαγιό iStock

Κάθε καλοκαίρι, παράλληλα με την άνοδο της θερμοκρασίας ξεκινά και η αναζήτηση του ιδανικού μαγιό. Ολόσωμο ή μπικίνι, εμπριμέ ή μονόχρωμο, ψηλόμεσο ή με κοψίματα, οι επιλογές που έχουμε στη διάθεση μας είναι τόσες που είναι δεδομένο πως θα βρούμε τα ιδανικά σχέδια για εμάς. Ποιος είναι όμως ο στόχος;

Διαβάστε Επίσης

Το μαγιό που θα επιλέξεις για το καλοκαίρι που ξεκινά χρειάζεται να σε κάνει να νιώθεις άνεση και αυτοπεποίθηση όσο απολαμβάνεις τον ήλιο και τις βουτιές στη θάλασσα. Να αγκαλιάζει και να αναδεικνύει το σώμα σου, ακριβώς όπως σου αρέσει. Εάν είσαι curvy, οι νέες beachwear συλλογές των brands που μόλις κυκλοφόρησαν πρόκειται να σε κάνουν να αγαπήσεις ακόμα περισσότερο τις καμπύλες και τη σιλουέτα σου.

Διαβάστε Επίσης

Εάν υπάρχει μία στιλιστική συμβουλή που αξίζει να έχεις στο νου σου είναι να ενημερωθείς για τις τάσεις της μόδας, ωστόσο να επικεντρωθείς στο προσωπικό στιλ σου και στις ανάγκες του σώματός σου. Εξίσου σημαντικό είναι να αφήσεις πίσω σου στιλιστικά κλισέ που υποστηρίζουν ότι τα μαγιό σε έντονες αποχρώσεις ή μοτίβα δεν είναι κατάλληλα για plus size γυναίκες. Κάνε τις δοκιμές σου και επίλεξε τα μαγιό που σε κάνουν να νιώθεις αυτοπεποίθηση.

Extra Tip: Αυτό που αξίζει να θυμάσαι είναι πως ένα ολόσωμο μαγιό μπορεί να φορεθεί άνετα και εκτός παραλίας ως τοπ, συνδυάζοντας το με τις φούστες, τις παντελόνες και τα σορτς σου. Ειδικά φέτος το καλοκαίρι, τα ολόσωμα μαγιό με έναν ώμο, με puff sleeves ή βολάν είναι από τις τοπ τάσεις και δείχνουν το ίδιο εντυπωσιακά είτε τα φοράς στην παραλία είτε ως τοπ για κάποια βραδινή έξοδο.

Διαβάστε Επίσης

Editor's Picks

Ολόσωμο μαγιό Animal Print με βολάν Parabita

Ολόσωμο μαγιό με επένδυση XXLOVE

Μπικίνι Τοπ με Επένδυση και Μπανέλα Scallop Πουά Hunkemoller

Ψηλόμεσο Bikini Bottom Scallop Πουά Hunkemoller

Μαγιό που σμιλεύει την κοιλιά με βαθύ ντεκολτέ σε σετ των 2 Marks & Specner

Bralette μαγιό μπικίνι mat.Fashion

Σλιπ μαγιό μπικίνι ψηλόμεσο mat.Fashion

Ολόσωμο μαγιό με ανοίγματα High leg H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ