Follow us

Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε το μπικίνι που αγοράζουν ξανά και ξανά οι πιο διάσημες fashionistas

Το διαχρονικό μπικίνι που αγαπούν οι fashionistas.

chrismpo Instagram @chrismpo

Η εποχή που βασική μας μέριμνα είναι να ανανεώσουμε τη συλλογή μας από μαγιό έχει επιτέλους φτάσει και εμείς δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένες. Οι beachwear τάσεις μαζί με τις νέες συλλογές των brands έχουν καταφέρει να μας κάνουν να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο για τις διακοπές και εν γένει για τις εξορμήσεις μας στην παραλία. Ταυτόχρονα, οι Ελληνίδες celebrities φροντίζουν να μοιράζονται τα beach looks τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσφέροντας μας τη στιλιστική έμπνευση που χρειαζόμαστε. Ακριβώς αυτό συνέβη πρόσφατα και με τη Χριστίνα Μπόμπα.

Διαβάστε Επίσης

Η επιχειρηματίας και content creator περνά το καλοκαίρι με την οικογένειά της στην Αντίπαρο, από όπου μοιράζεται συχνά στιγμές της καθημερινότητάς της. Σε μία από τις αναρτήσεις της μάλιστα φαίνεται να φορά ένα διαχρονικό μαγιό που αγοράζουν ξανά και ξανά οι fashionistas. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για το μαύρο μπικίνι.

Η Χριστίνα Μπόμπα επέλεξε το δικό της μπικίνι σε μαύρη απόχρωση από τη νέα συλλογή της Calzedonia για το καλοκαίρι του 2023, στην οποία πρόκειται σίγουρα να βρεις το μαγιό που ταιριάζει τέλεια στη σιλουέτα και το στιλ σου. Η στιλιστική αξία του μαύρου μαγιό άλλωστε είναι αρκετά μεγάλη, αφού διάσημες γυναίκες με πηγαίο στιλ όπως οι Esther Williams, Audrey Hepburn, Brigitte Bardot και η πριγκίπισσα Diana, αλλά και top models όπως οι Claudia Schiffer και Cindy Crawford το φόρεσαν και το ανέδειξαν ως το μαγιό που είναι συνώνυμο της κομψότητας.

Διαβάστε Επίσης

Extra Tip: Το εξαιρετικά θετικό με το μαύρο μπικίνι είναι πως υπάρχουν διάφορες εκδοχές του, ώστε να κάνεις την καλύτερη για εσένα. Ψηλόμεσο ή με κορδόνι που δένει στο πλάι, με βολάν ή 3D florals και με μπικίνι tops που ανταποκρίνονται σε κάθε μέγεθος στήθους, είναι δεδομένο πως θα βρεις εκείνο που θα σου χαρίσει τις καλύτερες εμπειρίες στην παραλία.

Editor's Picks

Τρίγωνο Σουτιέν Μπικίνι με Μετακινούμενα Cups Casablanca Calzedonia

Σλιπ Μπικίνι με Κορδόνια και Ψαροκόκαλο Casablanca Calzedonia

Τρίγωνο Σουτιέν Μπικίνι με Διαβαθμισμένη Ενίσχυση Tokyo Calzedonia

Μπραζίλιαν Σλιπ Μπικίνι με Κορδόνια Tokyo Calzedonia

Push Up Soft Σουτιέν Μαγιό με Διαβαθμισμένη Ενίσχυση Indonesia Calzedonia

Σλιπ Μπικίνι High Waist με Κορδονάκι Indonesia Calzedonia 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ