Follow us

Θέλεις να ντυθείς κομψά χωρίς να σπαταλήσεις πολύ χρόνο; 3 tips που θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις

Τα no-fail στιλιστικά tricks που χρειάζεται να γνωρίζεις.

street style Splash News / Ideal Image

Η δημιουργία των looks που φοράμε στην καθημερινότητα είναι πάντα μία μεγάλη πρόκληση για τις περισσότερες γυναίκες. Ο στόχος είναι να φοράμε σύνολα που μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφες, κομψές και με αυτοπεποίθηση, και ευτυχώς για όλες υπάρχουν κάποια εύκολα και χρήσιμα tips που θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τον στόχο μας.

-1 Μία εύκολη στιλιστική συμβουλή είναι να δημιουργήσεις κάποιο μονοχρωματικό σύνολο, ώστε να μη χρειαστεί να σκεφτείς τον συνδυασμό των αποχρώσεων. Διανύοντας την εποχή του καλοκαιριού, ένα look σε χρώματα όπως το λευκό ή το μπεζ είναι μία από τις καλύτερες επιλογές, αφού δεν προσελκύουν τόσο τον ήλιο και δημιουργούν ένα πιο αέρινο look.

Διαβάστε Επίσης

-2 Ένας επίσης έξυπνος τρόπος για να ετοιμάζεσαι εύκολα στην καθημερινότητα είναι να οργανώνεις τα looks της εβδομάδας. Για παράδειγμα, το βράδυ της Κυριακής μπορείς να αφιερώνεις λίγο χρόνο, να ελέγχεις το πρόγραμμά σου και να δημιουργείς κάποιους συνδυασμούς που θα ήθελες να φορέσεις τις επόμενες ημέρες. Κάπως έτσι, όταν ξυπνάς το πρωί δεν θα αγχώνεσαι και η δημιουργία του look θα είναι μία πιο εύκολη διαδικασία.

-3 Όσον αφορά στο καλοκαιρινό στιλ, ένα φόρεμα μπορεί να ανταποκριθεί άψογα σε κάθε dress code. Είτε θέλεις να ντυθείς κομψά στο γραφείο, σε βραδινή έξοδο, σε date night ή ακόμα και σε κάποια επίσημη περίσταση όπως ο γάμος ή η βάφτιση, είναι σίγουρο πως θα βρεις το ιδανικό φόρεμα ανάλογα με το στιλ σου.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ