Follow us

Με τι θα συνδυάσεις το μαγιό σου στην παραλία; Η Βάσια Κωσταρά προτείνει τα πιο κομψά cover-ups

Η Βάσια Κωσταρά δημιούργησε τα πιο κομψά beach looks.

vassia_kostara Instagram @vassia_kostara

Όπως κάθε εποχή, έτσι και το καλοκαίρι, φέρνει μαζί του αρκετές στιλιστικές απορίες σε κάθε fashionista που θέλει να είναι κομψή σε κάθε περίσταση. Οι περισσότερες ερωτήσεις μάλιστα αφορούν τα looks που θα δημιουργήσουμε στην παραλία. Εκτός από τα μαγιό, τις ψάθινες τσάντες, τα σανδάλια και τις σαγιονάρες, τα κοσμήματα και τα καπέλα, εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον έχουν τα cover-ups που μπορούμε να φορέσουμε επάνω από το μαγιό μας. Ευτυχώς, οι επιλογές που έχουμε στη διάθεσή μας είναι αρκετές και είναι σίγουρο πως θα βρούμε τις καταλληλότερες ανάλογα με το στιλ μας. Ένα scroll down στον προσωπικό λογαριασμό της Βάσιας Κωσταρά στο Instagram είναι αρκετό για να γεμίσουμε με έμπνευση, αφού η σχεδιάστρια μόδας έχει ήδη ξεκινήσει τις εξορμήσεις της στα νησιά.

Διαβάστε Επίσης

Για παράδειγμα, η Βάσια Κωσταρά προτείνει να φορέσεις ως cover-up στην παραλία ένα αέρινο εμπριμέ κιμονό, το οποίο μάλιστα μπορεί να μετατραπεί εύκολα σε φόρεμα, κλείνοντας το με μία ζώνη, ώστε να μπορείς να πας για ποτό ή φαγητό μετά την παραλία. Μία εξίσου άνετη και cool επιλογή είναι τα κλασικά πουκάμισα και κυρίως αυτά σε oversized γραμμή. Φόρεσέ τα είτε μόνα τους είτε με κάποιο σορτς.

Ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας, τα twin sets είναι επίσης must have, αφού μπορείς να τα φορέσεις είτε ως σετ είτε χωριστά, ώστε να δημιουργήσεις περισσότερα looks. Τα τελευταία χρόνια επίσης, τα παρεό και οι φούστες sarong έχουν την τιμητική τους στα beach trends. Κομψά και εξαιρετικά πρακτικά, πρόκειται να σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις με το στιλ σου ακόμα και στην παραλία.

Με κιμονό

Με twin set

Με πουκάμισο

Με παρεό/φούστα sarong

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ