Follow us

Ο πιο καλοκαιρινός τρόπος για να φορέσεις ένα κλασικό πουκάμισο σύμφωνα με τη Βάσια Κωσταρά

Πώς θα φορέσεις ένα κλασικό γαλάζιο πουκάμισο ακόμα και το καλοκαίρι; Η Βάσια Κωσταρά προτείνει.

vassia_kostara Instagram @vassia_kostara

Όσο καλά κι αν ενημερώνεσαι για τον κόσμο της μόδας, τις νέες τάσεις και τους must copy συνδυασμούς, πάντα θα υπάρχει μία νέα στιλιστική πρόταση που θα σε βοηθήσει να ανανεώσεις το στιλ σου ή να φορέσεις με διαφορετικό τρόπο κάποιο item που έχεις στη γκαρνταρόμπα σου. Συχνά μάλιστα, οι fashion experts καταφέρνουν να μας εκπλήσσουν, αφού φορούν με casual τρόπο ένα item που έχουν στο μυαλό μας ως μέρος του formal ντυσίματος. Ακριβώς αυτό συνέβη πρόσφατα και με τη Βάσια Κωσταρά, η οποία μας έδειξε τον πιο καλοκαιρινό τρόπο για να φορέσουμε το κλασικό γαλάζιο πουκάμισο.

Διαβάστε Επίσης

Η σχεδιάστρια μόδας έχει ένα πολύ κομψό στιλ, ενώ το προσωπικό της προφίλ στο Instagram λειτουργεί ως πηγή στιλιστικής έμπνευσης για πολλές γυναίκες. Έχοντας μόλις κυκλοφορήσεις τη νέα της συλλογή, η Βάσια Κωσταρά δημοσίευσε ένα summer look με πρωταγωνιστή ένα floral μπικίνι σε λευκές και γαλάζιες αποχρώσεις. Ως cover up επέλεξε να φορέσει ένα γαλάζιο πουκάμισο σε oversized γραμμή που αυτομάτως έκανε το beach look της πιο κομψό και cool.

Διαβάστε Επίσης

Εάν έχεις ήδη ξεκινήσεις να διοργανώνεις καλοκαιρινές εξορμήσεις αλλά και να ανανεώνεις την γκαρνταρόμπα σου, τα πουκάμισα σε αποχρώσεις όπως το γαλάζιο ή το λευκό είναι σίγουρα must have. Αρχικά, μπορείς να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Βάσιας Κωσταρά και να τα φορέσεις στην παραλία με το μαγιό σου. Ένας εξίσου έξυπνος τρόπος είναι να τα φορέσεις ως πανωφόρι σε μία καλοκαιρινή έξοδο σε νησί, όταν φυσικά το επιτρέπει η θερμοκρασία.

Το summer look της Βάσιας Κωσταρά

Copy the look

Πουκάμισο από 100% λινό ύφασμα Zara

Μπικίνι top και bottom Vassia Kostara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ