Follow us

Το everyday cross body τσαντάκι από τη Mango που θα φοράς κάθε μέρα στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις

Το κομψό cross body τσαντάκι που θα αναβαθμίσει όλες σου τις καλοκαιρινές εμφανίσεις εκτός παραλίας

Το everyday cross body τσαντάκι από τη Mango που θα φοράς κάθε μέρα στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις Splash News / Ideal Images

Οι γυναικείες τσάντες δεν εξυπηρετούν μόνο στιλιστικούς σκοπούς και αυτό είναι κάτι που κάθε γυναίκα γνωρίζει. Μέσα στην τσάντα εμπεριέχονται τα πιο πολύτιμα αντικείμενα μας τα οποία επιθυμούμε σε κάθε περίσταση να βρίσκονται μέσα στην τσάντα η οποία θα μας προσφέρει πάνω από όλα άνεση, και αν μας προσφέρει και έξτρα στιλιστικούς πόντους στο σύνολο μας τότε ακόμα καλύτερα!

Αδιαμφισβήτητα τα είδη και τα διαφορετικά στιλ και μεγέθη τσαντών που διατίθενται στις επιλογές μας όπως και στην αγορά, καλύπτουν όλα τα είδη στιλ όπως και όλες τις πρακτικές και μη ανάγκες τις οποίες μπορεί να χρειαστεί μία γυναίκα στην καθημερινότητα της. Ή σε ένα special occasion εάν μιλάμε για party bags ή clutch, που συγκεκριμένα η τελευταία κατηγορία αξεσουάρ, είναι περισσότερο δύσκολο να συνδυαστεί με τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας.

Οι τσάντες οι οποίες επιζητούμε να καλύπτουν τις περισσότερες ανάγκες αλλά και επιθυμίες μας είναι αυτές τις οποίες χρειαζόμαστε ή μπορούμε να χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητα μας. Μία τέτοια τσάντα μπορεί να είναι μία tote bag, ένα backpack ή ένα κομψό cross body bag που μπορείς να φορέσεις στις day to night εμφανίσεις σου. Στο γραφείο, την απογευματινή βόλτα, το χαλαρό δείπνο, όπως και στις καλοκαιρινές εξορμήσεις σου.

Την ιδανική cross body bag που μπορεί να φορεθεί σε όλες αυτές τις περιστάσεις αναβαθμίζοντας το σύνολο σου, βρήκαμε στην Mango. Το cross body bag είναι σε μπεζ απόχρωση και έχει καπάκι αγκράφα ενώ το λουρί της τσάντας είναι αποσπώμενο δίνοντας σου ακόμα περισσότερες επιλογές.

Ταιριάζει να την συνδυάσεις τόσο με έντονα χρώματα όσο και με γήινες, παστέλ ή ουδέτερες αποχρώσεις ενώ σετάρεται ιδανικά και με εμπριμέ μοτίβα λόγω του nude μπεζ χρώματος της,

Το everyday cross body τσαντάκι από τη Mango που θα φοράς κάθε μέρα στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις
Τσάντα καπάκι αγκράφα, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ