Follow us

Η Δούκισσα Νομικού ακολούθησε το έξυπνο styling trick για μία πολύ κομψή εμφάνιση στην παραλία

Το μαγιό της Δούκισσας Νομικού αξίζει μία θέση στη βαλίτσα των διακοπών.

dutchesss_ Instagram @dutchesss_

Ένας από τους λόγους που οι γυναίκες έχουμε τόσο μεγάλη αδυναμία στον κόσμο της μόδας και του styling είναι επειδή οι fashion experts προτείνουν πάντα τις πιο χρήσιμες fashion συμβουλές. Για κάθε περίσταση, για κάθε εποχή του χρόνου. Αυτή την περίοδο, που διανύουμε το καλοκαίρι, στο επίκεντρο της προσοχής μας βρίσκεται ό,τι σχετίζεται με το beachwear και το πως θα δημιουργήσουμε κομψές εμφανίσεις στην παραλία, αφού εκτός από το μαγιό, χρειάζεται να επιλέξουμε και τα κατάλληλα cover-ups. Εάν είσαι σε διαδικασία που αναζητάς το items που θα προσθέσεις στην καλοκαιρινή συλλογή σου, η Δούκισσα Νομικού έχει να κάνει μία πολύ καλή πρόταση.

Διαβάστε Επίσης

Το μοντέλο και παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, μία φωτογραφία που τη δείχνει να φορά ένα μπικίνι στις αποχρώσεις του γαλάζιου και του μπλε, το οποίο έχει συνδυάσει με ένα παρεό στην ίδια γαλάζια απόχρωση με το μαγιό της. Όλο το beach look της έχει την υπογραφή της Triumph. Γιατί ξεχωρίσαμε όμως αυτό το post της Δούκισσας Νομικού;

Εάν θέλεις να δημιουργήσεις ένα άκρως εντυπωσιακό beach look, προτείνουμε να ακολουθήσεις το παράδειγμα των fashion influencers και να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα μαγιό με ασορτί cover-up, δηλαδή στην ίδια απόχρωση ή μοτίβο. Μπορεί να είναι ένα ολόσωμο μαγιό με maxi φούστα, ένα μπικίνι με ασορτί πουκαμίσα ή ένα παρεό όπως αυτό της Δούκισσας Νομικού. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ κομψό και εσύ θα νιώθεις fashionista ακόμα και στην παραλία.

Το beach look της Δούκισσας Νομικού

Editor's Picks

Bikini top Triumph

Bikini bottom Triumph

Bikini top Triumph

Bikini bottom Triumph

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ